• opera tarafından mobile world congress 09'da tanıtılacağı söylenen server tabanlı optimizasyon servisi. yani opera mini'nin çalışma prensibini tüm opera tarayıcılarına(masaüstü opera'sı, opera mobile, wii, kiosklar falan) entegre edecek bu uygulama. %80'e yakın veri tasarrufu sağlayabilecekmişiz servis sayesinde.
  • opera 10 buglı falan tamam ama oldukça hızlı... ondan daha hızlı bişi olabileceğini sanmazdım... oluyormuş meğerse...

    uyarılarım : baktığınız sayfalardaki imajların kalitesi düşüyor o yüzden baktığınız sayfa kötü gözüküyorsa turbo'yu ...disable edip sayfayı tekrar yükleyebilirsiniz. içerikten çok görünüşe önem veriyorsanız hoşunuza gitmeyebilir...
    opera 10'daki buglar kendisinde mevcut can sıkıyor zaman zaman...
    acid3'ten 97 alıyor...

    onun dışında, böyle hızlı bişi görmedim ben kardeşim...
  • opera nin super bulusu. goruntuyu biraz bozuyor fakat bunu da isterseniz kapatabiliyorsunuz. o bu degil de acid3'ten 100 aldi. ilk defa gordum cok heyecanlandim o derece. hizi konusuna gelince firefox 3.1 betadan geldim ciddi anlamda hata oldugunu dusunuyorum bi tarayici bu kadar hizli olamaz.
  • http://money.cnn.com/…ions_a_kick_in_the_pants.html

    adresinden kendisinin nasıl olduğu konusunda yorumları okuyabilirsiniz... bug'ları temizlensin de öyle gelsin artık uçalım diyorum...
  • opera 10'a gayet güzel bir ekleme olmu$. lakin gördüğüm kadarıyla $öyle bir dezavantajı var. bazı sayfaları turbo ile bazılarını normal yükle diyemiyorsunuz. turbo'yu aktifle$tirince açık olan tüm tablar etkileniyor.
  • kotalı internet kullanıcıları* için güzel olan lakin ne hikmetse sözlükte, facete ve benzeri kullanıcı adı+şifre ile sisteme girşi yapılan sitelerde dakika başı beni dışarı attırdığını düşündüğüm hatta düşünmediğim bunun planlayıcısı,programlayıcısı olduğunu bildiğim eklenti.
  • flash reklamlara gri bir arkaplanda play tuşu kolaylığı getiren, torrent açıkken kullanılmasının çok yararlı olduğunu düşündüğüm fast browse şeysi.
  • aylık cepnet + 3g olmayan htc telefon + bluetooth bağlantı + netbook(opera) kombinasyonun en nadide halkası. sayesinde telefondaki bağlantı netbook üzerinden insanı üzmeden kullanılabiliyor.
  • opera mobile için yalandan özellikmiş bu meğer. android phoneumda bir süre kullandım, ancak hız anlamında default browser ya da dolphin hd browsera göre bir artısını göremediğim için sildim sistemden. opera mini çok basit olduğu için zaten onu kullanmıyorum.
hesabın var mı? giriş yap