• "missing operating system" ya da "isletim sistemi yok" olarak da gerceklesebilir. hard diskiniz hatalı oldugunda, windows xp ya da baska bir isletim sistemi kurmaya cabalarken bilgisayarı acip kapattıktan sonra alma olasılığınız olan hata mesajı. bu mesajı gördüğünüzde "ama bende linux var hede var hödö var" diye çırpınmanızın bir manası yoktur. başka bir harddisk bulup onun aracılığıyla bilgisayarı açmayı denediğinizde başarılı bir sonuç elde edebilirsiniz.
  • ekrana ikibuçuklira büyüklüğünde gözlerle ve sonuna kadar açık ağızla bakılmasına sebep olan hata mesaj.
  • zaten artik iyiden iyiye kagniya donusmus 5 yillik laptop'im, acilmamakta iyice israr edip, yine beni cileden cikarinca, sinirle arkasindaki bataryayi sokup, geri taktim ve sonrasinda bu hatayla karsilastim. yapmayin bunu. kimse de suraya ilac niyetine, 2 kelime anlasilir, yararli bisey yazmamis lan. gerizekaliya anlatir gibi anlatsana arkadasim :/ torrent kullanimina benzemiyomus ki bu asdjkl

    burda goturdugum cogu bilgisayarci da, baska bir dil konusuyormus gibi biseyler soyledi de, soyledi. anliyormus gibi, he he dedim, isin ozu, laptop toptan gitti demek bu galiba. ıcindeki tum fotograflarimla, her seyiyle... saka gibi, her seyim ordaydi.

    tek soylenen, hard disk bozulmamissa bla bla... e iyi, bozulmus mu soylesene iste, yok, bakmak lazim! aman iyi bak, o dedikleri sey bozulduysa iste, zaten sicis.

    biraktim aleti dukkanda, bakalim ne sonuc gelicek, fotogtaflarimi kurtarin baska bisey istemiyorum dedim :(
  • windows ya da harddisk uçmuştur.optimistler için

    format c: /u
  • genelde bios ayarlarından uefi yerine legacy seçildiğinde düzelen hatadır. ya da hard disk yerinden oynamıştır sıkıştırınca düzelir. benim leptop son birkaç aydır bu hatayı vermeye başladı muhtemelen işlemci ısındığı için de bu hatayı veriyor olabilir birden fazla etken bu hatanın ortaya çıkmasına sebep olabilir. hard diski ya da bataryayı çıkarıp takınca düzeliyor. daha sonra aşırı ısınınca yine kapanıp bu hatayı veriyor. üşendiğimden ve teknolojik aletlere vurunca çalışma metodu işe yaradığından arada bu hatayı verdiğinde leptopu havaya kaldırıp hafif silkeliyorum düzeliyor swh. bir iki ay daha dayanırsa emekli edeceğim ama gidişat pek iyi görünmüyor erkenden yolcu olacak gibi.
  • baba akü yok sahnesini gözlerimde canlandırdı.
hesabın var mı? giriş yap