• youtube'da farklı tür işler deneyen yeni oluşum. educatedear ekibinin yükledikleri 2 bölümle neyi amaçladıkları tam anlaşılamamış olsa da eğlenceli iş yaptıkları aşikar. youtube türkiyede yeni konsept çıkmıyor derken ilaç gibi geldi tv kepçesi. ikinci videoları podcast tam kafa dağıtmalık. herifler goygoylarını çeviriyorlar. aralarda ince güzel espriler var. dinlenilebilir.

    şu an için kanalın geniş kitlelere ulaşması mümkün görünmese de umut verici.
  • aslında baya eğlenceli olan bir youtube kanalı. hakettiği değeri görememiş olması üzücü. ancak bu durumu doğal karşılıyorum. biraz spesifik bir alanda faaliyet gösteriyorlar. kabaca özetlersek 'tv kepçesi' ismini verdikleri bölümde:
    -yıllarca yeşilçamda figuranlık yapan şimdilerde çay ocağı işleten bir abinin kaset koleksiyonundan rastgele 3 film seçip onları izleyip filmleri yorumluyorlar. benim gibi sinema konusuna amatör olsa da ilgilenen birini kendilerine çekmeyi başardılar. ben beğendim.
    -ancak günümüzde bu tarz bir oluşum pek talep edilmiyor. kanal biraz butik kalıyor. insanlar kendine youtuber diyen kişileri izlemekten daha keyif alıyor.
    -videoların uzun olması (yaklaşık 1 saat) bazı insanları yorar ancak özellikle tv kepçesi 2'yi izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.

    ben özellikle sinema seven ve belki yeşilçama ilgi duyan insanların sevebileceğini düşünüyorum. ara sıra da olsa video yüklemeye değer bulurlarsa sevinirim. kaliteli bir içerik izlemek hoşuma gidiyor.
  • base 42 kadar popüler olmasa da bence base 42'den çok daha güzel goygoyların döndüğü underrated youtube kanalı.
  • ölü doğmuştur.
  • boğaç soydemir ve ekibinin(ya da arkadaşlarının) daha niş bir takipçi kitlesi varken ortaya çıkardıkları mükemmel içerikleri olan kanallardan bir tanesi.
    bunu ve enchantedear adlı oyun kanalını "soğuk savaş" zımbırtısı için bırakmış olmalarına cidden üzülüyorum.

    ek: tahminimce bu kanala video çektikleri tarihe yakın zamanlarda playstation türkiye'ye de içerik üretiyorlardı ve onlar da şahaneydi.
hesabın var mı? giriş yap