• fitness ve vücut geliştirme sporcuları için kilo aldırıcı. bir kepçesinde, ki kepöe dediğimde bildiğiniz çamaşır deterjanlarında bulunan büyükçe olan kepçelerden, 1200 kalori bulunur. işbu kepçeyi tek seferde sütle karıştırıp içmek kastan çok göt ister.
  • yarım kilo sütle karıştırılıp içilmesi gerekir normalde. ancak öyle ağır bir karışım olur ki bu içer içmez aynen geri bırakabilirsiniz lavaboya.
  • 1200 kalori, 250 (sanırım) gram karbonhidrat, 50 gram protein içerir bir "serving" i, yalnız unutmamak gerekir 1 serving 2 kepçeye denk gelmektedir.

    karıştırması biraz zordur, içimi ise gerçekten ağırdır, özellikle bu tarz besin takviyelerine alışkın olmayanlar için. sütle karıştırınca gerçek etkisini gösterir ama suyla daha kolay içilir.

    piyasadaki iyi kilo aldırıcılardandır, 0 şeker içerir, içindeki whey kalitelidir, bir çok bcaa falan vardır.

    iyi maldır, fiyatı uygundur. gnc'nin fiyat performans oranı berbat ürünlerindn çok daha iyidir.
  • çikolatalı olanın içine yarım muz atıp güzelce blender'dan geçirdiğiniz takdirde çok lezzetli bir milkshake'e dönüşüyor. tabii bu sütle içerken geçerli. bu arada yeni başlayanlar için 1 serving, ki bu 2 kepçe ediyor, fazla gibi geldi. zira kepçe deterjan kutularından çıkanla aynı boyda. o yüzden şimdilik, yarım kepçe sabah yarım kepçe de akşam olmak üzere günde toplam 1 kepçe kullanıyorum. bazen 1 kepçeyi biraz geçtiğim de oluyor. sütle içiyorum ve bir haftanın ardından yüzümün topladığını farkettim. oldukça güzel bir ürün özetle.
  • 400 ml yarım yağlı ya da yağsız süt + 2 tatlı kaşığı fıstık ezmesi + 2 tatlı kaşığı bal + 1 tam muz + bir avuç dolusu mısır gevreği + içinden çıkan kürekle(!) yarım ölçü serious mass. yaklaşık 2 dakikalık bir blender işleminden geçirildikten sonra bir güzel içilir. tadına doyum olmaz. kilo alamama gibi bir sorun da ortada kalmaz.
  • yurtdışında serious mass ismi ile satılırken türkiye'de "seriou mas" ismi ile satılmaktadır. 1-2 sene önce böyle bir şey yoktu. nedenini çözemedim.

    http://www.protein7.com/…php?s=urun-goruntule2&id=6
    http://www.protein7.com/…images/serious-mass-ic.jpg
  • hakikaten kilo almak icin denemedigi kalmamis bana birazcik kilo aldirmis supplement. icerisinde normal vucut gelistirenlerin kullandigi destek urunlerinden birim basina daha az protein fakat daha fazla karbonhirat vitamin ve mineral bulunduruyor ve aciktiriyor. yalniz dezavantaji istahi pek olmayan biri bunun iki olcegini sut ile karistirip biraz zor icer. birincisi sutun icinde (hatta suyun icinde bile) shakerda hayvan gibi calkalamama ragmen cozunmuyor, topaklaniyor, kisacasi evet blender gerektiriyor. ikincisi tadi epey agir, her ne kadar nesquik gibi koksa da. midesi bulananlara tavsiyem bir - bir bucuk olcek kadarini 300ml ilik sut + 200ml ilik su karisimina atmalari. keza biraz daha icilebilir oluyor. unutmadan bir de zayifsaniz ve kilo almak istiyorsaniz biraz spor yaparak bunu gerceklestirmek daha yerinde olur, gobek yaparak sekilsiz bicimde kilo almak hayal kirikligi yaratabilir.
  • günde bir servis halinde kullanırken 1,5 ayda 2 kilo yağ yakılabilen bir kilo aldırıcıdır. ben bugün bunu gördüm.

    eğer sıkı ve düzenli idman yapıyorsanız bunu kullanınca göbek möbek alırım diye endişeniz olmasın.
  • yukarıdaki entry'i okuyan körpe gençlerimizin bilinçsizce bu ürünlere saldırmasına sebep olacaktır

    kas yapmak bünyeden bünyeye değişkenlik gösterir

    ayrıca protein kas yapmaz kas'ı sen yaparsın ve bunu senin çalışma periyodun belirlerken protein sana ''hadi ooluum hadi başarıcaksın rocky'' gibi bir takviye sağlar(bkz: tanım budur)
  • gidip vücuda bilumum zararlı whey ile gainer proteini alacağınıza adam gibi doğal muz yada çilek tozu olarak bunu alın.bunda ki karbonhidratla vücudu istedigin gibi sağlıklı şekle sokarsın gittigidiyordan ucuza bi tane sipariş ettim gnc gibi kazık yerlere bakmayın.en güzel kısmı sabah akşam tok karnına 1 ölçek tam yağlı sütle karıştırıp için bide bunu kullanman için spor yapman şart değil whey ve gainer dan kendisini ayıran en büyük özellikte bu
hesabın var mı? giriş yap