• ispanyol bisiklet üreticisi şirket.

    http://www.orbea-usa.com/
  • kesinlikle ispanyol olmayan bisiklet üreticisi firma. bask'tır. ispanya iç savaşında silah üretmek üzere kurulan kooperatif -mondragón cooperative corporation- savaştan sonra başka amaçlarla üretimine devam etmesi amaçlandığında ortaya çıkan firmanın ismidir. bask milli takımı sayılan euskaltel-euskadi takımı büyük turlarda ve katıldığı her yarışta bu bisikletleri kullanır. dünyanın en iyi on markası arasında gösterilir.

    benim de büyük turlar için yapılmış bir tanesine sahip olmak için yanıp tutuştuğum bisiklettir. scotty duymasın.
  • sattığı bisikletlerin montajını bask ülkesi* ve portekiz'de bulunan iki ayrı fabrikasında yapan ve 60'tan fazla ülkeye bisiklet gönderen firma.
  • artik turkiye'de de satilan bisiklet markasi.

    https://www.facebook.com/…a-türkiye/521733091258928
  • 06.04.2014 pazar günü açılışı yapılan bisiklet markası. bizzat bisikletleri inceledim. gerçekten çok güzeller. tr de alışık olduğumuz kalitenin üzerinde olduğundan fiyatları biraz yüksek gelebilir. profesyoneller için ise güzel bir tercih.

    not: kullanılacak yolların en kısa zamanda yapılması dileğiyle.
  • kadıköyden caddebostana giderken göztepe 60.yıl parkını geçince solda kalıyor. fiyatlar yeni oldukları için indirimli. özellikle orta segment bisikletler güzel gözüküyor.
  • 1998 1999 falandı. orbea yol bisikleti kullanan bi abi ile yarışmıştık da adam tam anlamıyla elimize vermişti. uzun yıllar başka bir orbea daha görmedim. o da ne! türkiye'ye tükkan açmış adamlar! gittim gezdim gördüm. çok güzel ama aşırı pahalı. 29 jant mtb'lerin kadro açılarını inanılmaz beğendim. şıklığa diyecek yok. komponentler, kendini ispat etmiş firmalardan. iyi güzel de euro 3 lira. :)) ''işte bu amk!'' dediğim bi 29 jant mtb'yi sordum. 4900 euro. :)) kadro ömür boyu garantili. parçalar ise 2 yıl.

    -karbon kadro, xt jant seti, xt aynakol, xt ruble, xt arka değiştirici, xt ön değiştirici falan var üzerinde. türkiye distrübütörünün kar marjları biraz yüksek geldi bana bilmiyorum. hani adım gibi eminim 13-14 bin liralık bisiklete %20 indirim yapsa yine çiçek gibi parasını kazanır adam. adım gibi eminim. velespit gibi, yeşil bisiklet gibi, hele hele delta bisiklet gibi orbea da sağlam...
  • çok kaliteli olmakla birlikte türkiye'deki fiyatları aşırı yüksek olan bisiklet markası. yurtdışı resmi sitelerde her bir ürünün fiyatı görünebilirken türkiye distribütörü fiyatlara yer vermemektedir. fiyatları görebilmek için benim gibi mağazaya gitmeniz gerekir. aynı sınıfta olup olmadıkları tabii ki tartışılır ama distribütör insafı açısından bakıldığında bu ülkede verdiğiniz paranın hakkını alacağınız yegane ithal kalbur üstü bisiklet markası focus'tur.

    edit: bisikletforum'da hakkında faideli tartışmalar dönen marka.
  • sırf içten ve samimi çalışanları için bile ziyaret etmeye değer mağaza. bisikletlerin ispanya ve portekizde üretildiğini düşünürsek fiyatları öyle çok da pahalı değil.
  • göztepe parkı'nın ordaki mağazaları boyutlarından fazlasını içeren dünyaca ünlü bask bisiklet markası.

    ufak bir mağaza gibi görünse de, içerisi hem bisiklet hem aksesuar çeşitliliği açısından bisikletçiyiz diye ortalarda dolaşan bir çok mağazaya göre oldukça zengin ve kaliteli ürünler sunmakta.

    gelelim bisikletlere. marka kültürü olarak akdeniz ruhunu emdiklerinden midir nedir, orbea'nın tasarım çizgileri fevkaladenin fevkinde. üstelik bu yalnız yol bisikletleri için geçerli de değil, sıradan bir şehir bisikleti olan carpe serisinin tasarımı ve detay çizgileri bile en meraksız gözleri cezbetmeye yetecek kadar dikkat çekici. tasarım haricinde bilhassa kadroların işçiliğ ve boya finishing'i üst düzeyde kaliteli.

    hal böyleyken yol bisikletlerinin, özellikle karbon kompozit modellerinin tasarımları ağız sulandıran cinsten.

    fiyatları yüksek gibi görünüyor ancak bunu yaparken bahsettiğim bisikletlerin avrupa'da üretildiğini, bilhassa çin üretimi, haşim işçan geçidi altı bisikletlerle karşılaştırılmaması gerektiğini akıldan çıkarmamak lazım. sonuçta bisiklet camiasında reputasyonu olan, yakışıklı, bir çok markanın aksine (ki bunların arasında en büyük markalar bile vardır) avrupa üretimi ve üst düzeyde kaliteli dünya markası bir bisikletin ederi de haklı olarak yüksek oluyor; orbea da bana sorarsanız bu fiyatları hakediyor.
hesabın var mı? giriş yap