• spor yapanlara özel fıstık ezmesi, chia tohumu, tatlı patates, yulaf ezmesi gibi besinleri satan internet sitesi. baran kalaycı, emir inalbay gibi isimlere sponsor olmuşlar en kısa zamanda yulaf ezmesi ve chia tohumlarından sipariş verip deneyeceğim.
    edit: ikisinden de sipariş verdim kargo çok özenle paketlenmiş ama yulaf ezmesi internet sitesindeki veya sponsor oldukları emir inalbay, baran kalaycı gibi isimlerin kullandığı gibi poşetli değildi tadlarına bakınca ikinci editlemeyi de yapacağım.
    edit 2: iki ürünü de çok beğendim.
  • ilk kez kullanmama rağmen hakkında olumlu görüş bildirmekten çekinmeyeceğim site.

    yıllarca süren vejetaryenliğin üstüne 3 yıla yakın süredir vegan olmama rağmen soya kıyması alayım hevesine kapılmamış bir insandım. hatta kendimce hafif küçümsemem de vardı, nedir yani her türlü et ürününün vegan alternatifini bulma isteği?

    ancak soya kıymasının besin değerlerinden haberdar olmamla beraber bu siteden 3 kg soya kıyması siparişi verdik. (soya kıymasının 100 gramında 45 gr protein, 20 gr karbonhidrat, 1 gr yağ ve 15 gr lif var) kuşadası'nda yaşıyor olmamıza rağmen sipariş verdiğimizin ertesi günü ürün elimizdeydi. yarım kiloluk poşetler halinde gönderilmişti ve de kolinin içine bir paket de pirinç patlağını hediye olarak eklemişlerdi.

    gelen kuru soya kıymasını bir bardak kuru kıymaya bir buçuk bardak sıcak su koymak suretiyle pişirilecek kıvama getirdik. soğanla kavurup makarnaya katmak suretiyle tükettik. gerçekten çok lezzetli bir ürün.

    şunu da belirtmek isterim, 3 kilo kuru soya kıymasını kargo dahil 58 tl'ye aldık. sulandırdıktan sonra elde ettiğimiz miktarı hesaplayınca kilosu 5 tl civarına denk geliyor.

    bu siteyi de soya kıymasını da gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
  • kesinlikle tavsiye etmiyorum.

    pazartesi günü sipariş verdim, aynı gün mail attılar ürününüz bu akşam kargoya verildi diye. salı oldu yok, çarşamba oldu yok. perşembe günü aradım, çok özür dileriz bugün teslim edilecek dediler gene yok. cuma günü oldu, akşama kadar bekledim ürün gene yok. arıyorum, pazartesi gelir diyorlar. ulan aliexpress'ten sipariş versem çin'den buraya 10 günde mal gönderiyor adamlar, bunlar 7 günde bir sipariş getiremedi. aras kargo'nun tarlabaşı şubesinde bekliyormuş benim ürün, düşünün adamlar tarlabaşından taksim'e ürün ulaştırmaktan aciz. bir de kargo şirketini suçluyorlar. kardeşim ben ürünü kargo şirketinden mi aldım? bana ne? sen halledeceksin o problemi.

    bitmedi. bunun üstüne para iadesi istedim. nitekim onların bir haftada getiremediği ürünü cuma akşamı tazedirekt'ten sipariş verdim, cumartesi sabah 11.00'de elimdeydi. ancak bu organik nane para iademi de pazartesi günü yapacaklarını söyledikleri halde halen yapmadılar. evet bugün perşembe. neymiş aras kargo'dan ürünün kendilerine iade edilmesini bekliyorlarmış. ajhgsagss yahu güler misin ağlar mısın, bu aras kargonun elinde ürünün son kullanma tarihi geçecek anasını satıyım, bunlar hala ürün bekliyor. 60 tl için tüketici haklarına götürtecekler beni, görünen o.

    bu arada ürün dediğim de-yani siparişimdeki ürünlerden biri- fitnut fıstık ezmesi. başka yerde olmadığı için burdan alıyordum. ama tazedirekt'te de buldum.

    özetle hiç bulaşmayın anacım, temiz temiz tazedirekt'ten verin siparişinizi. ürününüz ertesi gün elinizde, mis gibi paketlenmiş, paketinizi teslim edeceğiz diye arayan müşteri temsilcisi on numara, kapınıza gelen teslim elemanı on numara. ayrıca sonradan fark ettim fitnut da burada 3 lira daha ucuz, vay anasını yahu.
  • ceviz kalitesi oldukça düşük olan site. ne taze, ne lezzetli.
  • genelde sporcular için pratik ürünler bulunduran gereksiz pahalı ürünler satan site. (bkz: fıstık ezmesi)
  • ciddi stok problemi olan firma. gelen çabuk bitiyor. bitenlerin yeri de geç doluyor.
    sanıyorum, getirdikleri ürünlerin çoğunu sponsoru oldukları sporculara vermekten stok tutamıyorlar.
  • eğer ayağınızla gidip alabileceğiniz bir ürünü beş-on lira ucuz olsun diye burdan sipariş vermeyi düşünüyorsanız bence düşünmeyin. bi fıstık ezmesi almak istemiştim yanında bi dolu stres ve kargocularla kavga hediye ettiler. verdiğim siparişin kargoya verildiğiyle ilgili ne mail ne mesaj geldi, bi hafta sonra ben aradığımda kargo takip numarasını verdiler, 5km sanayinin derinliklerine yol gidip kargoya vardım ama kargocu üç kere geldik bulamayınca geri gönderdik dedi. ne bir kağıt, ne bir mesaj, ne bir mail vardı. sonra siteyi geri aradım “tamam geri göndeririz” dediler. bir hafta oldu iki gündür arıyorum siteyi on dakika bekletiyolar, açan yok.
    not:kargocu, mail veya mesaj atmamalarına kargoyu gönderen şirketin karar verdiğini, daha az para ödemek için bu hizmetlerden faydalanmadıklarını söyledi.
  • salı saat 15 gibi sipariş verdim az önce kargo geldi, gayet uygun sürede ulaştırdılar.
    fitnut şekersiz fıstık ezmesini öneririm; aç kaldığınızda şekerli besin tüketmemeniz gerektiğini zaten biliyorsunuzdur, zira kan şekeri yükseliyor ve yarım saat sonra tekrar acıkmış olursunuz. doğal ve şekersiz ürünleri tercih ediyorum, damak bir süre sonra alışıyor.
  • hiçbir yerde bulamadığım şekersiz, glutensiz ürünleri bu sitede buluyorum özellikle dr pan rice cream ürünün hem kalorisi az hemde şekersiz tatlı isteğini bastırıyor fakat son zamanlarda şımarıp fazlaca zam yapmışlar
  • kahvaltılıklarına bayıldığım oluşum. fıstık ezmesi dahil bir çok konuda beni market market dolaşmak zorunda bırakmadıkları için kendilerine teşekkürü borç bilirim. *
hesabın var mı? giriş yap