• 06.11.2017 tarafsız gündem yayında izlediğim, kendisini tarafsız bir gazeteci olarak nitelendiren (bkz: son söz) genel yayın koordinatörü.
  • cnn ekranlarinda bugun tanistigim serefli gazeteci. keske daha once tanissaydik orhan beyle.

    twitter'da kendi soyle tanitmis: gazeteci sonsöz gazetesi genel yayın koordinatörü ege turk tv'de sonsöz ve söz hakkı programları yapım ve sunucusu fenerbahçe üyesi.

    adam konusurken bile ne kadar seviyeli, saf ve temiz oldugunu anliyorsunuz zaten. oyle bir insan iste.
  • ''dayı çok sıktın be'' dediğim şahıs.bugün katılmış olduğu cnn türk programında bütün tartışmacılar ortak bir noktada buluşuyorlarken huysuz ihtiyar tripleriyle ortaya girip bütün mütabakatı bozuyor.hayır alakasız alakasız konuşuyor.ygs türkçe sorularındaki anlatım bozukluğu oluşturan cümleler gibi.

    dış politika,lozan tartışılan programın sonunda nevzat çiçek'ten trakya türküsü söylemesini istedi.ya dayı ben sana ne diyeyim.
  • bu sabah rs fm'de zafer arapkirli'nin programında seçimler üzerine (komplo) teorilerini sıktı da sıktı. başta olabilir mi acaba falan derken, sonda dayı bi siktir moduna geçtim istemsizce. tabi bunda 50 yıllık gazetecilik tecrübesiyle övünürken, etimesgut'a etimesut demesinin de etkisini gözardı edemeyeceğim. hani bir değil en az 4-5 sefer bunu demese yine acaba ben mi yanlış anladım diyeceğim ama yok arkadaş.
  • fetö artığı ahmet davutoğlu'nun yeni parti kuracağını iddia etmiş gazeteci. link

    --- spoiler ---

    yeni çağ gazetesi yazarı orhan uğuroğlu ise bugünkü köşesinde, konuyla ilgili olarak dikkat çeken bir yazı kaleme alırken, "dilipak'ın '5 - 5 - 55' formülünde de hata vardır" dedi.

    yeni bir siyasi partinin kurulumu için aylardır faaliyet yürütüldüğünü ifade eden uğuroğlu, dilipak'ın yazısı için, "yanlış bir bilgi var abdurrahman dilipak'ın yeni bir siyasi parti yazısında. yanlışlık bu siyasi partinin abdullah gül önderliğinde kurulmasını yazmasındadır" dedi.

    abdullah gül'ün bir parti çalışması olmadığının altını çizen uğuroğlu, yeni siyasi parti oluşumunun önderliğinde eski başbakan ahmet davutoğlu'nun olduğunu iddia etti.

    "3 yıldır davutoğlu türkiye'yi adım adım geziyor, yeni bir parti için istişarelerde bulunuyor" diyen uğuroğlu, "davutoğlu'nun hedefi, 2023'de ya da daha erken bir tarihte cumhurbaşkanlığı seçimidir. bu seçime kadar da yeni bir parti kurma hedefi vardır çünkü cumhurbaşkanı seçilebilmek için ülke genelinde teşkilatmış bir partiye ihtiyaç vardır" diye belirtti.
    --- spoiler ---
  • cumhurbaşkanlığı korumalarından avukata işkence olayıyla ilgili olarak işkence gören avukata işkence altında imzaladığı metin ile ilgili olarak "imzalamasaydınız?" diye sorabilen, avukat ayaklarından bağlayıp denize atılmakla tehdit edildiğini söylediğinde ise "atsınlar!" diyebilecek vicdansızlığa sahip biri.

    edit: video linki
    https://youtu.be/iaqningugtw?t=1464
  • bugünkü yazısında, kılıçdaroğlu'na yapılan vahşi saldırıyla ilgili benim de katıldığım tespitlerde bulunmuş

    işte o tespitleri barındıran yazısı
  • kahvehanede oturup akşama kadar okey oynayan müzmin muhalif dayıdan daha geniş bir siyasi ufku olmayan yazmasa da olur yazar.
  • çok kötü bir ses tonu ve hitabet yeteneği olan, izleyici sağlığı açısından televizyona çıkmak yerine yazmaya (ne yazıyorsa) devam etmesini salık ettiğim yazar. yorumları da bir o kadar yüzeysel ve sıkıcı. ismail saymaz'ın olduğu programı bile bünyemde izlenemez hale getirmiştir.
  • eski fetoculardan. şimdi yeniçağ gazetesinin ankara temsilcisi....

    https://hizliresim.com/vejtn8
    https://hizliresim.com/0maons
hesabın var mı? giriş yap