• we create worlds
    diyorlar gerçekten de create ettikleri
    wing commander, strike commander, ultima gibi oyunlar ile bambaşka alemlere sürüklemişlerdir beni.fatware destekçisi bi firmadır, ne kadar yeni çıkmış ürün varsa ona yönelik bi takım ekstralar sunarlar oyunlarında.
    wing commander 4 te teee sittin sene önce 3dfx destekliyodu.
    vay anasını demiştik.
    keza wing commander 2 de speech ve cd rom için kıyaklar var idi.
  • kotu urun uretmemi$ amiga icin de release'leri bulunan firmadir. ultima underworld zamanlarindan yeni donem crusader no remorse ve crusader no regret'larina kadar favori pc oyun manufacturer'im. wing commander neydi oyle anasini satayim.
  • kapandiginda "we created worlds"** gibi uzucu bir slogan kullanan, hepimizi uzen firma.
  • bir death/grind grubudur ayriyetten.
  • wing commander, ultima, crusader gibi serileri yaratan, ea'dan nefret etmek için en geçerli neden olan rahmetli firma.
  • ultima, dolayısıyla ultima underworld ve wing commander serileri ile ünlü yapımcı firma.
    ega grafik zamanlarında wing commander'ın ara sahnelerinde sanat yaparlardı. her zaman üstün bir görsellik ve derin bir oynanış sağlayan oyunlar yaptılar. imkanların gelişmesiyle oyuncuların video çekimlerini oyun ara sahnelerine koymaya ve yüksek çözünürlükte etkileyici grafikler kullanmaya başladılar. teknolojinin arkasında kalmak bir yana, yüksek tekniğin üst sınırlarını belirlediler. aksiyon, simülasyon ve rpg tarzının önemli oyunlarını çıkardılar. tahminim, 3d oyunlara ayak uyduramayınca, piyasanın gerisinde kalmaları ile origin adına yakışmayacak oyunlar yapmak yerine topu atmayı tercih ettiler. bugün origin gibi kodu mu oturtan bir oyun yapımcısı bulunmuyor. toprağı bol olsun. (bkz: ne varsa eskilerde var)
hesabın var mı? giriş yap