• batug.com da basketbol yazarı
  • galatasaray üniversitesi iletişim bölümünde bu seneden itabaren okumaya başlayacaktır kendisi.
  • los angeles lakers'lı diye demiyorum basketbol bilgisi baya üst düzey bi adam bu.. konuşmak, lakers muhabbeti yapmak, spurs serisi sonrası sevinmek pek zevkli..selam ediyorum..
  • yazma konusunda oldukça yetenekli batug com yazarı. sadece basketbolla ilgili değil her konuda o kadar rahat okunan bir üslupla yazıyor ki, ortalıkta köşe yazarıyım diye gezinen yazarların çoğundan daha iyi.
  • koskoca bir futbol sezonunda kapali ustte koltuklari paylastigimiz yetmedi bir de akatlar, abdi ipekci demeden en az 15 macta yine ayni koltugun uzerindeydik.esprili ve harbi bir adam olmasina ragmen bazen tembelligi ile adami zivanadan cikartir. lakers yerine milwaukee'yi tutsa tam bir ruh ikizim olacakti ama neyse biz onu boyle de seviyoruz...

    ayrica bir senelik digiturk macerasinda o kucucuk odadaki olaylardan ise kisa metrajli film cekilir.
  • doğum gününde felaketler silsilesi yaşamış bahtsız insan.

    - çok sevdiği lakers'ına ihanet eden shaq'ın nba finallerine bir adım daha yaklaşması.
    - çok sevdiği beşiktaş'ına ihanet eden tümer metin'in fenerbahçe'ye geçmesi.

    günün geri kalanında olabileceklerle alakalı en güzel yorumu ise kendisi yapmıştır:

    "ulan kobe takas olacak diye korkuyorum"

    neyse, doğum günün kutlu olsun bro.
  • ileride muhtemelen turkiye'de parmakla gosterilecek nba yazarlarindan biri olacaktir. pivot, slam derken simdiki duragi nba turkiye olmustur. henuz emekleme devresindeki dergide genc yasina ragmen editorluk gorevini basariyla yurutmektedir. duzun karakteri ve durustlugu ile piyasada basketbol yazariyim diye gecinen tarafli, cikar pesinde kosan ve at gozluklu isimlerin bu alemden kazinmasina onayak olacagina dair inancim tamdir.
  • şimdi kendisine basketboldan anlıyor demişim ama açmamışım, örnek vermemişim ne anlamı olmuş ki.. güdük kalmış orada tek başına.. hemen söyleyelim o zaman...

    öyle korkunç bir hakimiyeti var ki nba'in geneli ve takımlarının yapıları üzerine, biraz mübalağalı bir şekilde yaklaşmak gerekirse şu andaki 30 nba gm'inin en az yarısından daha iyi yapar genel menajerlik işini.. bütün takımların kadrolarının eksiğini, gediğini, fazlasını korkunç bir ayrıntıcılıkla beraber bilip herhangi iki takımın birbirlerine optimum fayda sağlayarak nasıl bir trade yapacaklarını yaklaşık 6-7 saniye gibi bir sürede saptama yeteneğine sahip bu insan.. bi korkuyorsunuz, "dur ulan noluyo.." diyorsunuz ister istemez tak diye söyleyince bir şeyleri..

    bütün bu nba hakimiyetinin üstüne bir de basketbolun tekniği üzerine var olan hayli iyi birikimi eklenince bırakın yeni neslin en iyi yazarı ve hatta geleceğin en iyi türk nba yazarı olmayı, daha bu genç yaşında zaten piyasanın en iyi 1-2 yazarından biri olduğunu rahatlıkla anlayabiliyorsunuz.. (nba türkiye'nin şubat sayısındaki allen iverson takası üzerine yazdığı yazıyı bir okuyun, ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız..)

    evet, türkiye'nin en iyi nba yazarlarından.. ve hatta o topluluğun da en başta gelen isimlerinden..
  • nba yorumculuguna an itibari ile ntvspor'da bir wnba maçı ile de olsa 4.5 yıl sonra dönüş yapmış, bu sezon boyunca nba tv'de kulaklarımızın pasını silecek olan, basketbolu cidden de bilen insan. bomba transfer!
  • batug.com'da bynum hakkinda yazdigi yazinin sonlarinda feci yarmi$ adam.

    --- spoiler ---

    geçen hafta lakers.com için bynum ve jordan farmar’a “would you rather...” soruları sormuşlar........ sorulardan biri “hayvanlarla iletişim kurabilmeyi mi istersiniz, kadınların zihnini okuyabilmeyi mi?” şeklinde. bizim kerataların ikisi de “kadınların aklından geçenleri zaten biliyorum” diye başlayıp hayvanları tercih etmişler. tamam canım, oldu. farmar’ın muhtemelen ucla çocuğu olmaktan, ortamdan ortama akmaktan ileri gelen bir artistliği söz konusu, ben olayı çözdüm tadında takılıyor, belki bir parça da yiğitliğe bok sürdürmeme kaygısı taşıyor. bynum ise geçen hafta bahsettiğim gibi bilgisayar meraklısı, playstation ve xbox’ta çok vakit geçiriyor, hatta bunlarda online kapışıp beni yenebileceğini düşünen varsa beri gelsin diye kullanıcı adını açıklamıştı, dolayısıyla kızlara takılmıyor ve annesini, anneannesini, teyzesini falan referans alıyor diye tahmin ediyorum. yapma sevgili kardeşim, yapma... ribaund almaya, anakart değiştirmeye, video oyununda beşiktaş’ı alıp barcelona’yı yenmeye benzemez bu işler. uyku uyuyamazsın. “ulan kedi niye tırmaladı acaba beni” diye uyuyamayanı görmedim. adamın asabını bozmayın.

    ha, söylediklerinizde samimiyseniz... kadının zihnini okuyabilen karşısındaki savunmacınınkini de okur, kat etmeye niyetlenen arkadaşınınkini de, hakeminkini de... o zaman çıkın takımı şampiyon yapın!

    --- spoiler ---

    asuhasuuash kafami duvarlara vurmaliyim.

    yazisinin tamami: http://www.batug.com/lal.htm
hesabın var mı? giriş yap