• giriş seviyesinde ingilizce dilinin ana mantığını öğrenmek isteyenler için pratik, kolay ve anlaşılabilir eğitim videoları bulunan kişidir.

    kendisi videolarında özellikle okullarda ve kurslarda verilen genel müfredata bağlı eğitim sisteminden oldukça farklı bir yöntem izlemektedir.

    kendi youtube kanalında fazla eğitim videoları olmamakla birlikte,

    mevcut olan ingilizce giriş seviyesindeki eğitim videolarında, ingilizce zamanları (meşhur tensler) bazı basit ve az sayıdaki özel işaretler yardımı ile görsel hafızada kalacak şekilde yaptığından, eğitim videolarını oldukça akılda kalıcı ve yararlı bulduğum kişidir.

    youtube linki
  • internet sitesini uzun bir süre ardından faaliyete geçirmiş olan ingilizce öğretmenidir.

    özellikle ilk dersini izlerken, kendisinin "s2elp" olarak adlandırdığı 4 adet işareti ile bitmiş / devam eden / gelecek / geniş zamanlara ait cümle yapılarının mantığını çok kısa bir sürede aktardığını düşünmekteyim.

    ayrıca sitesine üye olanlara ilk dersin bir kısmını ücretsiz olarak sunmaktadır.

    www.ingilizceol.com
  • british aksaninda oldukça başarılı olan şahıs. hep merak ederdim türk olup da çok iyi ingilizce telaffuzu olan biri var mıdır acaba diye, bu arkadaşi gerçekten çok başarılı buldum.
  • bir ingilizce öğretmeni olarak özgeçmişine saygı duyduğum kişi.

    "24 mart 1979 tarihinde ankara'da doğdu. ailesinin işi gereği daha sonra izmir karşıyaka'ya taşındılar.
    5.5 yaşında ilkokula başlamanın avantajı okul değiştirmesi ile dezavantaja dönüştü ve pek de iyi olmayan bir ilköğretim hayatı geçirdi. ortaöğretimde ise daha başarılı bir öğrenci profili sergileyerek müzik ve tiyatroda ki yeteneğini keşfetti. bu başarısını izmir atatürk lisesi'nde de devam ettirerek 1995 yılında mezun oldu. bursa uludağ üniversitesi ekonometri bölümünü kazandı ama gönlünde hep güzel sanatlar vardı.
    en büyük isteği yurt dışında yaşamak ve okumak olan orkun londoner üniversiteden mezun olduktan hemen sonra, 2001 yılında, londra'ya gitti. özel bir kolejde kısa bir süre ingilizce eğitimi aldı. başlangıçta zorlanmasına rağmen kendi geliştirdiği özel bir çalışma programı sayesinde kısa sürede ingilizce konuşmayı başardı. ingiliz dili ve kültürüne duyduğu merak onun akademik hayatını londra'da devam etmesini sağladı. king's college london'da english language (ingiliz dili) bölümünü bitirdi.
    üniversitede öğrenim gördüğü süre boyunca drama studio güzel sanatlar okulunda aktörlük dersleri de alarak hem diksiyonunu hem de oyunculuğunu geliştirdi. başarısını londra'daki tiyatro sahnelerine de taşıyarak carmen the musical adlı bir oyunda zuniga karakterini başarıyla canlandırdı. the open university'de shakespeare üzerine bir sene eğitim aldı. 2008 yılında londra'da özel bir dil okulunda ingilizce öğretmeni olarak çalışmaya başlayarak öğretmenliğe ilk adımı attı. ingilizce öğrenirken öğrencilerin karşılaştıkları zorlukları saptadı ve en kısa sürede onlara nasıl ingilizce öğretebileceği üzerine çalışmalarda bulunarak s2elp'yi yarattı. londra'da sürdürdüğü 6 yıllık öğretmenlik kariyeri boyunca dünyanın farklı yerlerinden gelmiş farklı kültürde ve yaşta bir çok öğrenciyle çalıştı ve onların kısa sürede dili öğrenmelerini ve konuşmalarını sağladı. çalıştığı tüm okullarda kendine özgü anlatım biçimi ve tarzıyla dikkatleri her zaman üstüne çekmeyi başardı. 13 yıl ingiltere'de ikamet ettikten sonra tüm bildiklerini ve deneyimlerini türk öğrenciler ve öğretmenlerle paylaşmak için 2014 yılında türkiye'ye dönüş yaparak antalya'ya yerleşti. yaratmış olduğu programın patentini kültür ve turizm bakanlığı telif hakları genel müdürlüğünden alarak markalaştırdı ve londoner özel eğitim limited şirketini kurdu. youtube de açmış olduğu kanalıyla kısa sürede binlerce öğrenciye ulaştı ve videoları yüz binlerce kere izlendi. iki sene gibi çok kısa bir sürede türkiye'nin popüler ingilizce öğretmenleri arasına girmeyi başardı. 2016 yılından beri antalya'da özel bir kolejde aktif olarak ingilizce öğretmenliği yapmakta olup çalışmalarına tüm hızıyla devam etmektedir. "
  • tanım: soyadı aslında londoner olmayan eğitgen kişisidir. youtube'da ilk denk geldiğimde bu nasıl bi tip deyip sonra izlemeye doyamadığım eğitmen, enerjisi dolayısıyla sempati duymyuşluğum oldu, ki youtube videolarından sonra eğitim satınalmak istedimde alınan paketin 6 ay geçerliliği olduğunu öğrenmem beni hayal kırıklığına uğrattı. yav 6 ay sonra açıp bakamayacaksam ne anladım bu işten ben. buradan orkun'a duyurulur, süresiz olsun söz alacam.
    ha kaygınız kopayalanmamak ise emin olun süre kısıtı kopyalanma ihtimalini artırır. en iyi niyetli insan bile, 6 ay sonra kullanmaya devam edebileyim diye bilgisayarına birşekilde kaydetmek ister, kaydederse eş dost ile paylaşılır. ama süre sınırı olmazsa kimsenin aklına indirmek gelmeyecekti. emin ol web ortamında videolar da eğitimler de testler de teek tek download edilebilir.
  • geçen sene 6 aylık ve 10 level süren eğitim paketini aldığım dolandırıcı ingilizce öğretmeni. bize toplamda 50 level konu anlatılacağını ve her 10 levelde bir paket yükseltme yapmamız gerektiği söylendi en başta. bunu kabul ederek ilk ödemeyi yapıp 10 leveli bitirdim. ancak bir sorun vardı. bize söylenen diğer level paketleri siteye belirtilen zamanda yüklenmedi. defalarca iletişime geçtim, telefonla aradım, instagramdan yazdım ama hep geçiştirdi. yani kısaca bizim eğitim sadece a1 seviyesinde kaldı. bu entryi girmeden önce sitesini kontrol ettim ve bana sattığı paket aynı şekilde satılmaya devam ediliyor ve devamı hâlâ yok. ve 11bin kişi de bu eğitimi satın almış.
    malum sitenin ismi (bkz: ingilizceol)
  • tesadüfen denk geldiğim ama izlerken gerçekten de yeni bir şey öğreniyorum hissi yaratan kişi. bbc böyle ingilizce öğretmedi.
  • eğitim paketini almadan burayı okumanı tavsiye ederim.aksi halde sonra pişman olabilirsin.kendisinin başlangıçta ciddi manada iyi bir öğretici olduğunu düşünüyordum,ders sistemini çok sevmiştim ancak sonrasında tüm bu süreçte yaptıkları ve söylediği yalanları can sıktı.insanları kandırmaktan,oylamakta başka bişey yapmıyor 1-10 level eğitim paketini satın aldım pandemi sürecinde kendisinin yaptığı röportajda 1-50 level eğitim paketi olduğunu dile getirmişti.başlangıç seviyesi olarak iyi olduğunu düşündüğüm için derslerin tümünü satın almak istedim,özel olarak telefonla görüştük ve kendisi bana derslerin sadece 10 levelinin yüklü olduğunu ve sonrasının bu ay yükleneceğini söyleyip beni skype üzerinden özel derse yönlendirdi,fiyatları çok uçuk olduğu için kabul edemezdim normal paketi satın almak istediğimde derslerin hazır olduğunu milli eğitim onayı beklediğini söyledi aslında bunların hepsi düzmeceymiş.2018 den beri derslerin devamını bekleyen insanlarla dolu sayfası ve bu tarz sorular gelen yorumları anında kaldırıyor çünkü amacı insanları skype üzerinden silkelemek,almayabilirsin diyebilirsiniz zaten problemde orda her şeyi dürüst bir şekilde ifade edip dersleri yüklemeyeceğini söylese kimse bu kadar ısrarcısı olmazdı yaklaşık 6 aydıe bugün yarın diyerek insanları oyalıyor.size tavsiyem kesinlikle ders paketini almayın yolunuza dürüst insanlarla devam edin 1-10 level derslerini isteyene not defterimi atabilirim.
  • eğitmenliği üstüne bir eleştiride bulunamam ama o kadar ağır bir aksanı var ki, ingilizden daha ingiliz. dersini sonuna kadar dinleyemedim. şöyle ki sonbahar derken bile "sonbahaaaaağ" diyor.
  • enerjisine hayran olduğum hoca. sitesinde sadece giriş seviyesi için paket var. sonraki seviyeler için de paket varsa bilgilendirirseniz sevinirim.
hesabın var mı? giriş yap