• 1 kg kuru mama sadece 3.90 tl ve kargo parasi da yok. 1 paket sigara parasina 3 kg mama cikiyor kac can doyuyor. ıyilik yapmak bu kadar ucuz. bu soğuk kış günlerinde dostlarımızım hayatta kalması için ormanamama sayfasında kumbara bolumunden istediginiz yeri secerek siparis verebilirsiniz.
  • sokak hayvanlarina destek icin kurulmus guzel bir organizasyon. herkesin destek olmasi lazim.
  • daha çok desteğe ihtiyaç var...
  • dikkat çekilmesi gereken oluşum. günlük hayat koşturmasından şahsen yardım edemediğimiz canlılara yardım ediyorlar.

    dini bayramlarda yardımları kimse eksik etmiyor, lütfen doğaya karşı görevimizi de bilelim ve çerez parasını bu dünyayı birlikte yaşadığımız güzel canlılardan esirgemeyelim.

    edit: nasıl bağış yapılabileceğini editleyeceğim ancak uzun bir güncelleme öncesinde özellikle örnek bir sayfayı paylaşmak istiyorum, aşağıdaki genç kadın çok fazla canlıya destek oluyor ve bir kurum değil,gönüllü. bu nedenle hayvanlar için temizlik ilaç ve yiyecek malzemelerine ihtiyacı oluyor. ormanamama üzerinden bu kullanıcının adresine mama yollanabilir. instagram sayfası da aşağıda, biraz göz attıktan sonra etkilenmemek elde değil. hasta hayvanları görmek bir yana, onları bu hale getirip ortadan yok olan, insan denemeyecek kişilerle bir arada yaşadığımız gerçeği daha da vahim.
    instagram: fundakucuk09
    ormana mama bağış sayfası:
    https://www.ormanamama.com/…ysever&description=true
  • gündemde kalması, sürekli dikkatin üzerinde olması gereken bir oluşum. sokak hayvanları için kendimiz bir şey yapamıyoruz. kimimiz vakit bulamadığı için, kimimiz imkanı olmadığı için. ancak ormanamama sitesi üzerinden kumbaralar için yaptığımız satın alımlar, sokak hayvanlarına ulaştırılıyor.

    bunu sadece kış şartları için değil, her mevsim ve her gün için dikkat çekmemiz gerektiği için yazıyorum. bizler başımızın çaresine bakabilen bir ırkız. ancak sokak hayvanları muhtaçlar. özellikle ülkedeki duyarsızlığın ve hatta hayvanlara karşı canice işleyen psikolojinin yanında, bir şeyler yapmak isteyen insanları destekleyin, elinizi taşın altına koyun. inanın yaptığınız yardımın oraya ulaştığını bilmek mutlu bir insan olmanızı sağlayacaktır.

    "herkes yapıyor", "başkaları yardım ediyor zaten"lerle olmuyor bu iş. o yüzden, küçük ya da büyük demeden, elinizden gelen en ufak yardımı bir esirgemeyin, n'olur.
  • bu tarz sitelere yurtdışından nasıl katkı sağlanır merak etmekteyim.
    sadece türkiye'de türklerin yaşadığını zannetmesinler.
    bazen ben de yardım etmek istiyorum ama edemiyorum. niye? çünkü ya ben malım ve göremiyorum veya bu siteleri yapanlar yurtdışından nasıl yardım edilir açıklamıyorlar.

    bir de şöyle bir hanımefendi yardım bekliyor sebahat hanifeoğlu

    yardımları yerlerine ulaştırdıklarını umduğum oluşum.
  • hayvanseverlere büyük katkısı olan sitedir. uzun yıllardır besleme yapan, şuan ciddi mama desteğine ihtiyacı olan bir kumbara adres bırakayım.

    https://www.ormanamama.com/…lci-kuru-sebinkarahisar
  • hayvanseverler için çok büyük bir yardım sitesidir. şuan bir hayvanseverin acil mamaya ihtiyacı var. kumbara adresi:

    1 kilo king köpek maması 4.75 tl ,
    1 adet yaş mama 3,55 tl sadece.

    1 kiloyla bir köpek doyuyor. ne olacak demeyin. bir hayvanı soğuktan açlıktan ölmekten kurtarabilirsiniz.

    https://www.ormanamama.com/…lci-kuru-sebinkarahisar
  • hayvanseverim diyen herkesin bir göz atması gereken site, arkadaşlar 5 lira kimse için çok büyük bir para değil.
  • niyeyse bana tee eskilerden bananarama adlı grubu hatırlatan başlık. krul, krul samır.
hesabın var mı? giriş yap