• gün içerisinde bana kahkahalar attıran yıldız tilbe repliği, tamamen unutup eve geldim videoyla karşılaşmamla yarılmaya başlamam bir oldu. kaşınanı kaşımanın böylesini de ancak üstad yıldız tilbe yapabilirdi, helal olsun. sonrasında da "e değilsin heralde?" diye onaylıyor ahahhaha

    http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/55162/
  • gayet yerinde bir ses tonu ve güzel mimikler eşliğinde söylenince sakil durmayan bir dışavurum olmuş.ince ayar verme kaygısı olmadan gayet doğal bir şekilde söylemiş yıldız tilbe.bir düşünsenize hak edene hakettiği zaman kasmadan,sıkılmadan,ezilip büzülmeden çotanak diye yapıştırıversek ilk aklımıza geleni sıfatına.he karşı taraftan da böyle tepkiler alacağımız aşikar tabiki.zaten hangimiz küfür yediğimiz bakışlara mağruz kaldığımızda anlamıyoruzki allasen.illa dile gelincemi ayıp oluyor.birinin damarına bastığım zaman mağruz kaldığım bakıştan hangi küfürü yediğimi şakkadanak anlıyorumki zaten.eee ozaman ne gerek var ayıplanma kaygısına.küfür ve hakaret sempatizanlığı yapan biri değilimdir aslen fakat bayıldım yıldız tilbe'nin doğallığına ne yalan söyleyeyim.

    gayet naif bir biçimde yapabilmeyi ve yeri geldiğinde buna maruz kaldığınızı bir düşünsenize.hadi canım okadar da değil demeyin şimdi.
    (bkz: hassiktir olup gidiniz ordan efendim.)
  • yıldız tilbe'den bir sonraki albümünde bu isimde bir şarkı yapmasını istiyoruz. o iki kelimeyi o kadar içten söylediyse yapacağı parçayı düşünemiyorum. ahaha
  • arkadaşlar anlattı,

    nüfus idaresine gitmişler, memur tam klasik memur hani. bir kolu da kırık, somurtarak işini yapıyor.
    bir bayan gelmiş yanına, tartışmışlar, bizim memur dayanamayıp kadına zımba atmış, evet bildiğin zımba.
    zımba yiyen kadın boş duru mu;
    -orospuu
    ama öyle bir ses tonu var ki utanmasam kaydedip mp3'ünü yüklerim bura. böyle puu kısmı uzun, derken de bağırma yok çok sakin, notası da fa-si-faaa. hani bu meşhur aşkitom lafı vardı ya ''şanslı masa''da aynı o. arkadaşlar söylerken altıma sıçtım gülmekten.

    bizim memur sinir krizi geçirmiş, bağırıyormuş müdür bey gelin.
    -müdür beyin altına mı yatıcan orospuu

    araya girmiş herkes yapmayın etmeyin bizimki hala durmuyor;
    -orospuu işte bu kadın orospuu

    polis çağırın şikayetçiyim bu kadından, burnundan getiririm diyemezsin bir daha.
    polis yakında gelir hemen;
    -bak yine diyorum işte orospuu

    sonuç mu, polis kadını dışarı çıkartmış, tatlıya bağlanmış olay ama kadının 7 seceresi belli zaten nüfus müdürlüğü, memur kararlıymış dava açmaya.
    bu orospu seyhan'ı da izleyince o ikinci daha kararlı ve aynı tondaki orospu seyhan cümlesinde kafamdaki lamba yandı, bu hikayeyi yazayım dedim.
  • yıldız tilbe'nin alkışlanası hareketidir. magazin muhabirliğini provokatörlük yapmak, irrite edici sorular sormak, kasıtlı olarak sinirlendirmek, alakasız yerden konuya girip aynı soruyu tekrar tekrar sormak olarak algılayanlara gelsin bu.

    bu arada seyhancım, bıktık artık senden. git biraz kilo ver, kendine çeki düzen ver. mecbur değiliz senin gibi hiçbir iş yapmadan para kazanan tipleri izlemeye.
  • bir de şöyle bir detay var:

    - orospu seyhan.
    + he?
    - orospu seyhan.

    'he' ne la, anlayamadın mı?
  • süper bir tepki. bunun benzerini hocalara yapmak düşüncesiyle uyuyacam bugün.

    + schumpetergil ar-ge modelini açıkla bakalım cungaraman.
    - bilmiyorum hocam.
    + schumpetergil ar-ge modeli...
    - bilmiyorum.
    + schumpetergil ar-ge modelini bilmiyosun yani.
    - orospu nevzat.
    + efendim?
    - orospu nevzat.
  • yıldız tilbe'nin sabır taşının çatladığı anda ağzından çıkan hitab.belli ki bunu "kız zilli" der gibi söylüyor fakat ortam ve seçilen kelime buna pek uygun değil.
    farklı şekillerde aynı soruyu sorup, manidar bir yüz ifadesiyle aynı cevabı alıyorsanız şansınızı zorlamamanız gerektiğini bilmelisiniz. kaşınanı kaşırlar.
    (bkz: ayıp olmaz mı)
    (bkz: bu işler o kadar kolay mı)
  • - orospu olmadığını biliyorsun heralde.
    + e biliyorum da??? bu kadar insanın içinde??!!
    - boşver onları...
    + ??!!! (içses: peki)

    ahahah nasıl mal ettiyse kadını...
hesabın var mı? giriş yap