• öldürmez, süründürür.
  • muhteşem bir tespit.
  • islamofobik, gerçeği yansıtmayan, uydurma terim.

    ortadoğu ve içinde bulunduğu bataklık hali ile ilgili ufuk açıcı bir entry tavsiyesi*: (bkz: #81369434)

    5 yılın ardından edit: entry'yi yazan hesap maalesef uçuruldu. radikal islamcılık'ın islam ve onun getirdiği dünyaya bakış açısı ile ilgisi olmadığına, daha çok, yahudiliğin aşırıcı kısmına (bizden olmayan herkes ölsün - ya da bize hizmet için var) benzediğine dair bir entry'ydi.
  • (bkz: #73925121) müthiş bir tespit.
  • dünya tarihinin en hazin yok oluşlarını da içinde barındırır. bu bataklık öyle bir bataklıktır ki, sürekli etrafındakileri de içine çeker öğütür yok eder. bu bataklığa batmaya başlayanlar ilk olarak onları farklı yapan herşeylerini kaybederler. hepsi düşünme yeteneğinden yoksun birer zavallıya dönüşür. sonunda bataklığın dibine yaklaştıkça gerizekalı bağrışmalar duyulmaya başlanır.
    "allahu akbar allahu akbar allahu akbar"
    görünmeyen bir putun kurbanı olmuşlardır hepsi de...
  • berbat bir yer.
  • ortadoğu'da müslümanım diyenler islam'a göre değil kendi hevalarına göre yaşıyorlar. birçok dürüst müslüman da var ki, hiç de bahsi geçen yobazlar gibi yaşamıyorlar.

    gel gör ki, dinsiz kesim, onların yaşadığı hayatı islam zannederek işte böyle başlıklar açar. oysa islam kimseye onun bunun hakkına gir, taciz et, tecavüz et, çal, çırp demez; tam aksini söyler. insanlığı iyiliğe davet eder. ortadoğu eğer bataklıksa, bu islam bataklığı değil, islam'a uymama bataklığından ibarettir diyebiliriz.

    (bkz: ortadoğu islam'a uymama bataklığı)

    evet, kuran'dan uzaklaşırsan batarsın. illa ortadoğu'da olman gerekmez. avustralya'da da olsan batarsın, fransa'da da olsan batarsın. o çok beğendiğimiz batı, bilmeyerek de olsa birçok açıdan islam'a uygun yaşadığı için iyi halde aslında. kuran'ın sözünü ettiği adalet, iyilik, canlara-mallara zarar vermeme, hak yememe, özgürlük vb. fiilleri kim yaparsa elbette onlar kazanacaktır. allah da iyinin hakkını veriyor, güzellikle yaşatıyor onları. kendisini dinlemeyeni de ağzıyla müslümanım dese de rezilliğe mahkum ediyor. zaten kuran sırf ortadoğu'ya cennet vaat etmiyor. inanan, iyi işler yapanlara vaadediyor. bunun içine allah'ı birleyen yahudi ve hristiyanlar da giriyor.
  • kurandan uzaklasirsan batarsin demis malin biri. bu salaklar kendini kullandirmasa sonup gidecekler ya. senin kitabina gore dinini yaymak icin savasmak sonrada oldurdugun adamin avradina cokmek okey mi degil mi? buna itiraz edecek fikih ilmi bilen 1 kisi goster bana.
  • girişi olur çıkışı olmaz.
hesabın var mı? giriş yap