• sevgili gunluk bugun ets den aradılar cam silicilik için beni istiyolar aslında sigortası falan var cazip geldi bilemiyorum ne yapayım bi taraflarımız örümcek bağlamadan geleceği olan bi işe başlamam lazım bilemiyorum...gibi yazılar muhteva eden gunluk çeşidi
  • cogu spider man cizgi romaninin formati..
  • sevgili günlük,

    süperkahraman olmak gerçekten zor. burnunu bile göstermeden lykra giymek durumunda kalıyorsun. gece yine bir ağ atma seansından yorgun ve bitap bir şekilde eve dönmüştüm ki.. üstümü bile çıkarmadan hamağıma devrilip yatmışım. sabah uyandığımda bir baktım ki, her yanım kaşınıyor. "hay bin tarantula" dedim, her yanım isilik olmuş. kaşına kaşına kalkıp banyoya gittim.
  • sevgili günlük,

    bu kapı da nerden çıktı şimdi yaaa! iyi ki bi sıkıştık.altıma ediyordum nerdeyse, daha taytım yeni yıkanmıştı, diğer yedek de evde çamaşır ipinde... valla rezil olurdum bu sefer...ama olan kapıya oldu iyi mi! kızın* kapısı elimde kaldı. çaktırmadan iki saat banyoda kaldım belki tamir edebilirim diye ama banyoda herşey var * * * * * * işe yarar bi tornavida yok! hayır bilsem böyle olacağını örümcek kitimi yanımda getirirdim. onu bırak, içeri milletin arasına geri döndüğümde nerdeydin bunca saat demezler mi bi de. rezil olduk! durduk yere örümcek ağı örmek zorunda kaldım gene..
    ama ben dersimi aldım: tasarruf tedbirlerini bırakıp yanımda taşıyacağım üçüncü bir tayt bu işi çözecek
  • sevgili günlük,
    sevdiceğimin beni aldattığından şüpheleniyorum bu sebeptendirki kukusunun içine ona çaktırmadan benim aletle ağ yaptım. tabi tabi şaşırma sadece elimle değil her biyerimle yaparım ben ağı. dur bakalım bidaki sefere ben o ağı orda bulamiimde göstericem ben o kaltağa...
  • sevgili günlük,
    bugün yine belim çok ağrıyor. sanırım yaşlandım artık. oraya tırman, burdan atla bittim yani. emekli mi olsam? televizyonda emekli olmak isteyen bir peri kizi gördüm bugün. ak emeklilik diye birşey varmış, ondan yaptırdı kendine. güzel de hatundu* valla. prens de istediğini belirtti ama policeye yazmadılar. düşündüm ki, kurbaga prensten halliceyim. gider öperim kızı, basarım nikahı, kucağına bir de bebe... susma be günlük! ne ruhsuzsun sen de. orumcek agi bağlamış gibi, bu ne be!
  • mübarek yoldaşım günlük;

    şunu bil ki çok yorgunum be günlük. bir de kafam karışık. sabahtan beri her kesim her fraksiyon propaganda yapıyor bana. çok zor örümcek adam olmak. topluma karşı ağır sorumluluklar yüklüyor. herkes beni davasına kazandırmak istiyor. oysa ben örümcek kardeşlerimin sorunları ile ilgilenmek istiyorum. ama yok eşitlikmiş, yok halkların kardeşliğiymiş, yok din kardeşliğiymiş yok cennetmiş yok ötükenmiş abandone oldu kafam.artık yoldaş mısın, mücahit mi, yoksa bozkurt mu onu bile bilemiyorum. şimdilik bununla idare et. ben uyumaya gidiyorum. uyuyacağım uykularım sloganlarla, sabah ezanlarıyla ve kurt ulumalarıyla bölünmeden. haydi eywallah!
    (bkz: olur mu boyle olur mu orumcek orumcegi isirir mi)
  • sevgili gunluk;

    gwen olmemi$! bla bla bla bla.........
  • sevgili gunluk;

    hob goblin olmemi$! bla bla bla bla........
  • sevgili gunluk;

    annem babam olmemi$! bla bla bla bla........
hesabın var mı? giriş yap