• galiba afyon merkezli bir pastane zinciri. burdur'da en duzgun yemek yenebilecek yerlerden biridir. evet yemek yapiyorlar, iskender, kumpir, ayvalik tostu. asmis. pastalari da bir o kadar guzel.
  • ankara etlik'te antares avm'deki de dahil 3 şubesi bulunan, her ürünü deli gibi lezzetli pastane. taa istanbullar'dan onca yol geldikten sonra misafir olacağım eve tatlı almak için uğradığımda siparişim paketlenirken ikram ettikleri şöbiyet ve limonatayla duygu yoğunluğu yaşamama sebep olan ` :kendimi tutmasam ağlayacaktım`` :o derece yorgun ve hassastım`, esnaflık budur dediğim müessese, çok seviyorum çok.
  • eskiden emek sekizinci cadde'de de bir şubeleri vardı. hamdullah suphi ilköğretim okulu'nun bahçesine bitişik küçük havuzlu bahçesinde oturup dondurma yerdik yaz akşamlarında. sonra burası kapandı, diğer yerlerde şube açtıkça biz de onları takip ettik. personeli her daim güler yüzlü ve saygılıdır; kendinizi evinizde veya bir tanıdığınızın evinde misafirlikte hissetmeniz için nezaketle çalışırlar.

    yiyecekleri de taze ve lezzetlidir. gidilmesi; kuru pastalarından tadılması; ikram ettikleri limonatanın/salebin içilmesi şiddetle tavsiye edilir.
  • burdurun en eli yuzu duzgun mekanidir zannimca. dovizli askerlik zamani bol bol dahter gorebileceginiz bu sirin yerdeki garsonlarin idrak yollari bazen tikanip siparisleri yanlis getirseler de yine de 10 uzerinden 8 verilebilecek kalitede bir yerdir.
  • uşak merkezde de bir şubesi bulunan pastane.
  • burdur'da dovizli askerliginizi yaparken carsi iznine ciktiginizda, caniniz herhangi bir yemek cekerse onu bulma ihtimalinizin en yuksek oldugu mekan. her telden calan bir menusu vardir. temiz ve duzgun bir yerdir.
  • dahterlerin buluştuğu, takıldığı kaynaştığı mekan.
  • ankara'daki en güzel çikolatalı muzlu pastayı yapan yer. etlik dışında yeni mahalle ve sıhhıye'de de şubeleri var ama keşke bana daha yakın bir yerlerde de şubesi olsaydı diyorum. bir muzlu pastasını yemeyeli 6 ayı geçmiştir, çok özledim sözlük bir oskar'ın çikolatalı muzlu pastasını bir de onu yerken mutlu olduğum günleri..
  • ankara yıldız şubesinden bir pasta aldım, şu an yiyorum, vay arkadaş, şahane!
  • yıldız şubesinde çikolata kutularının paralı olduğu pastane. hani bildiğimiz karton kutudan/paketten bahsediyorum, ahşap olan, doğum, bebek, sünnet vs türü gibi özel günler için olan janjanlı kutulardan filan değil. çikolata, pasta, makaron artık her ne alıyorsanız marketlerde peynir koyulan cinsten paketlere koyuyorlar. yok normal karton paket olsun derseniz fiyat hemen artıyor. hemen örnek vereyim, makaronu marketteki peynir koyulan plastik kapta alırsanız kilosu 60 lira, sıradan karton kutuda alırsanız 75 lira. aynı şey çikolatalarda da geçerli, çikolatanın kilosu 110 lira, karton kutuya koydurursanız 130 lira. “kutuya para mı alıyorsunuz?” die sordum, “ne alırsanız alın kutuyla tartıyoruz. şu paketlerden alsaydınız (naylon peynir paketini gösteriyor) o zaman da onunla tartacaktık” dediler. “yani kutuya para alıyorsunuz” dedim, “yok, öyle değil ama fiyat farklı oluyor” dediler. yıllardır liva’dan alışveriş yaparım, bi kere karton kutuya para aldıklarını hatırlamıyorum. bildiğin karton kutu lan, öyle janjanlı filan değil, uyduruk paket. yuh diyorum, başka da birşey demiyorum!!!

    neyse gençler, kıssadan hisse: siz siz olun, kartona para vermek istemiyorsanız başka pastaneye gidin. düşün ki özel bi günde janjanlı kutulardan alıyorsun, uyduruk karton paketi para ile satan adam o kutuları sana ne kadardan satar?
hesabın var mı? giriş yap