• (bkz: ostrogotlar)
    (bkz: vizigotlar)

    edit: porselen nickli yazarın açmış olduğu başlık. yazdığı entry 3. sıraya geçmiş.
  • huysuz virjin in rtük e karşı memeler ve cinsel birleşme organlarını rahatlıkla söyleyebilmek için uydurduğu isimler olmasından dolayı gülünür hep aslında, lakin iki eski kavimdir.
    gotlar, güney iskandinavya'nın gotland bölgesinde oturan bir cermen kavmidir. gotlar 2.yüzyıldan itibaren scythia, dacia ve pannonia'da yaşamışlar 3.ve 4.yüzyıllarda bizans'ı yağma etmişler ve aryanizmi benimsemişlerdir. 5. ve 6.yüzyıllarda vizigotlar ve ostrogotlar şeklinde ikiye bölünmüşler ve iberya ve italya'da roma imparatorluğunu yıkmışlardır. kuzey avrupa kavimleri içinde akrabalık açısından iskandinavlarla germenler arasındaki halka olarak görülebilir. avrupa'nın her yanına dağıldıkları için gittikleri hiçbir yerde etnik çoğunluk oluşturamadılar ve bu yüzden tarihten silindiler.
  • muhteşem huysuz virjin'in çok güzel anlattığı kavimlerdir.
  • vizigotlar batı (west goths); ostrogotlar doğu (east goths) kelimelerinden gelmektedir.

    efsanevi age of empires 2 oyununda goths olarak temsil edilen kavimlerdir. oyunda sur yapamayan tek uygarlıktır, anarchy teknolojileri sayesinde unique unit’leri olan huskarl‘larını barracks’tan yetiştirebilmeleri de oyunda onlara verilen ayrıcalıklardandır.
  • (bkz: huysuz virjin) 'in yaptığı cinsel benzetmeler için kullandığı kelimelerdir*
  • gotlar daha kuzeydeyken ulu reisleri longman'a sahip çıkmamış ve yurtlarından olup güneye doğru yayılmışlardır. bu süreçte güney avrupanın doğu ve batısına yerleşip obalarını kurmuşlardır. ostro-gotlar doğuda italya kuzeyinde, vizi-gotlar batıda ispanya'da yaşamışlardır.
hesabın var mı? giriş yap