• pelin çift'in sunduğu, gizemli olaylar ve muhtelif konularda komplo teorilerinin tartışıldığı, haberturk'te yayınlanan program.
  • pelin çift'ın gıdısı yok galiba ama, maranki'yi her çıkarttığında söyleniyor. gerçi galiba "neden benim gıdım yok" düşüncesi ile hareket ediyor.
  • klasik habertürk yayın anlayışını yansıtan bir program. bu akşamki bölümde bing bang üzerine konuşuldu, ya da programı yapanlar öyle sanıyordu. big bang'i düzgün telaffuz etmekten aciz, yabancı bilim kaynaklarından okuduğu her bilgi kırıntısını, hiçbir bilimsel değeri olmayan kutsal kitaplara dayındırma anlayışı ve çabası içinde olan bir konukla karşımıza çıktı pelin hanım.

    tarih bu yaptığınızı unutmayacak, halkın önüne bilim diye sunduğunuz şeyin gerçekte dini safsatalara dayandırılmış, güdülenmiş sahte ve çürük bir anlayıştan öte olmadığını bu halk görecek. bu bilince ulaşıldığında, siz her zaman yaptığınız gibi, hiçbir şey yapmamış gibi işinize devam edeceksiniz, aynı sahte gülümsemeyle.
  • bazıları için öteki, benim için beriki konuların işlendiği. x-files tadında, sürükleyici program. insan hiç bitmesin istiyor.
  • sırf pelin çift sunduğu icin izlenebilecek program
  • bu programda az önce ömer çelakıl ekolünden bir herif, alışılmış "kuran'daki altın oran" zırvalarından sonra, "inançsızlığın bir hastalık olduğunun farkına varmamız lazım" diye bir şeyler kustu, programı sunan serdar turgut - pelin çift ikilisi ise her zamanki pasif halleriyle tüm söylenenleri bir güzel kabullendi.

    aman dindar halkımız alınmasın da, gerisi teferruat zaten. vurun dinsize.

    okuyorsa: madımak önündeki kalabalığı bağrına basan veya eleştirmekten korkan zihniyetin bir uzantısından başka bir şey değildir bu yaptığınız sayın turgut.

    --
    (bkz: türk medyasındaki gayrimüslim düşmanlığı)
  • bir garip program. sunucusu, ateist bir fizikçi hakkında, ateist olduğu için ''hasta'' tabirini kullanıyor. hemen ardından, programa konuk olan müslüman bilim adamı, o ateist fizikçinin kitabında yer alan fizik teorilerini kullanarak ''allah'ın evreni nasıl da mükemmel 'yarattığına' dair çıkarım'' yapıyor.

    ben anlamıyorumki, nasıl oluyor bu, eğlence programı mı lan bu, şaka mı bütün bunlar?
  • az evvel tasavvufta hz. insan meselesinin konuşulduğu program. konuk m.(bkz: fatih çıtlak) idi tekrarı yayınlansa da izlesek.
  • 2 haftadır yayınlanmayan program. umarım yayından kaldırılmamıştır ya da geçici bir sorun oluşmuştur. eğer öyle değilse ve böyle kaliteli bir program gerçekten kaldırıldıysa söyleyecek tek söz kalıyor geriye

    (bkz: biri düğmeye bastı)
  • televizyona küsmemin sebebidir bu programın durduk yerde yayından kaldırılması. cennet mahallesi, arka sokaklar ve akasya durağı gibi programlar bile yıllarca gösterilirken, son derece kaliteli, bilimsel bir programın bir anda yayından kaldırılması bana televizyon kullanılarak insanların nasıl aptallaştırılmaya çalışıldığını kanıtlamıştır
hesabın var mı? giriş yap