• tatil arefesinde içim cazzzz ederek gördüğüm durum.
    doğru düzgün sahili olmayan, ilgili siteler ve google yorumlarında temizliginden ve yemeklerinden sikayet edilen otellerin bile 3 gecesi 3000 lira civarı. oda kahvaltı butik-pansiyonlar ise iç anadolu'ya daha yakın. tatil beldesine gidip üç metrekare klorlu suda yüzmek istemiyor insan (o dev şahane tipten havuzlar alınmasın).
    bende uygun otel bulamayınca, siteleri açıp en pahalı otellere bakıp iç geçiriyorum. bu koylara imar izni nasıl verilmis diye insan hayret etmiyor(etmiyor).
    booking'i yasaklayanlara da sevgiler selamlar.
  • bookingin gitmesiyle meydan fırsatçılara kaldı malesef. geçen sene haziran aylarında günlüğü 220 tl civarı olan nefis 5 yıldızlı otel bu sene 750 tlden aşağı inmiyor. tamam güzel fiyattan bulmuşum kabul fakat bu kadar da fark olmaz brrş ve çüş derler adama.
  • proxy yükleyiniz efendim... booking com a giriverin bakınız nasıl ucuzluyor... ha daha fazlası için dövize çözüm bulunuz.
  • bir haftalık tatile 2 bin euro istiyor vatandaş. ister tabi hakkı. uçuş fiyatı da bin euro iki kişi icin.

    biz de new york’a aldık bileti. 600 euro uçuş, 1 hafta airbnb konaklama 500 euro.

    bir dahaki sefere yunan adalarına giderim.

    siz de birbirinizi silkeleyin.

    benim gibi eli mhp’den başka partiye gitmemiş birini de bu hale soktunuz ya.
  • bodrumda çeşmede on günde 10.000 try harcanması normalleşmiştir. neden mi normalleşti? ortalama bir işte 2.000 eur/usd maaş ile çalışan gurbetçilerimizin, muhterem arap din kardeşlerimizin, alt sınıf avrupalı/rus misafirlerimizin mevcut koşullarda cennet gibi koylarımızda, ortalamanın çok üstünde hizmet kalitesine sahip hotellerimizde resmen bedava tatil yapabilmesi sağlandı da ondan.
    ortalama bir işte 2.000-2.500 try kazanan türk vatandaşı nasıl tatil yapacak? buna da çözüm sağlandı tabiiki. turizm ve otelcilik bakanımız, etstur’un sahibi, çeşitli kampanyalar yapıyor. hemde tatiliniz için 12 taksite kadar ödeme kolaylığı sağlanıyor, 5 gün her şey dahil bir otelde yiyip içtikten sonra, tek yapmanız gereken 12 ay maaşınızın 3te birini sayın bakanımıza vermek.
  • tatil de yapmayın diyorlar, zaten ne kazanıyorsunuz tatil sizin neyinize!
  • konunun uzmanı olarak söyleyebilirim ki bu sene esas dert fiyattan ziyade müsaitlik olacaktır.
    almanlar bu sene tam olarak geri döndü, erken rezervasyonlar inanılmaz yoğun gidiyor. ruslar yine son dakika yardıracaktır. ingilizlerin özellikle egeye çok koltuk planlaması var, dolduracaklardır. hollanda da hareketlendi bir nebze.

    hal böyleyken iç pazara oda kalmayacaktır, kalanlar da ateş pahası olacak. geçen sene belek’te 10 gün fiyatına bu sene 4 gün anca, veya side alanya kemer gibi daha uygun seçenekler düşünülmesi gerek.
    iyi tesisler dolmaya başladı bile.
    ülkenin rezil kriz ortamında sadece turizm yüzleri güldürecek gibi.

    şunu da ekleyeyim, 2014-15 zirvesinden son 3 senede diplerdeydi turizm, seneye anca o seviyeye geliriz (gelir anlamında söylüyorum kelle hesabı değil)
  • turizm sektörü, tüm piyasanın en ağlak dalıdır ve tatmin kavramı oturmamıştır. yabancı turist yokken yerliden çıkartırlar karlarını, bolken de yerliye ikinci sınıf muamele çekerler.
  • (bkz: #81584355) yerli turist muhtemelen hiç olmadığı kadar az olacak bu sene.
  • sahilleri hadi geçiyorum, istanbulda bayram ve liverpool-chelsea maçının da çakışması sebebiyle, hele de taksim civarı arşa ermiş. normalde 300 euro ödediğimiz oteller 2000 euro fiyat çekiyorlar. inanılmaz.
hesabın var mı? giriş yap