• otisabinin sozlukte padisah oldugunu dusunen suserların olusturdugu ve sayısı gunden gune artan buyuk topluluk.
  • http://www.saveoften.net/…/detay.php?dept=2&prod=16

    (bkz: ekşi şopink)in sunduğu bu ürün forması olabilir tebanın.

    muhtemel tezahurat: ay lav yu otis x4
  • otisabi mize hersey yakisir.. bu teba olur baska bisey olur..
  • there was a time... diyerek ba$layan oykulerden birinde gecmesi muhtemel bir hadisede, yeni sozluk kullanicilari otisabi efsanesini okumu$lar ya da duymu$lar, ama bizzat asla kar$ila$mami$lardir. gel zaman git zaman, baktilar ki otisabi denen varlik, ortalarda yoktur, efsanelerdeki gibi ayar vermemekte, hatta sozluk hudutlari icinde gorunmemektedir. bundan faidelenmek isteyen yeniyetme ve kanlari kaynayan bu sozluk kullanicilari, bir aslan kafesinin onunde durup da, kayalarin ardinda uyuyan aslani farketmeden "ehohehe bagin bagin la elimi gafese soktum, aslan yok, isirmayiii" diye gelene gecene govde gosterisi yaparak hem eglence hem de popularite kaymagini ekmeklerine calmak istemektedirler.

    yalniz efsanelerde anlatilmayan bir karanlik taraf vardir, o da, otisabi'nin minhetin'daki condo'sunda her $eyi gordugu, her ukteliyi bildigidir. i$te artik cocukluk sinirlarini a$arak alenen gerzeklik yapan sozluk kullanicilari, nereden geldigi belli bile olmayan bir ayar sekansi* ile kafese uzattiklari uzuvlarindan olmakla kalmaz, ayni zamanda sozluk icinde maskara olurlar, permanent ukteli olurlar. i$te bu olayi bilen, destek veren, hak veren insanlar, bir takim zumrelerce otisabi tebasi olarak adlandirilabilirler, kendi secimleri olacaktir elbet. zira bu durumda dostum otis ile meclislerde zikrettigimiz gibi, begenirlerse ekime kadar, begenmezlerse sikime kadar denecek, tarihteki ukteliler listesine adlari altin harfler ile hat sanati kullanilarak kaydedilecektir.
  • otisabi ne zaman adına hutbe okutturup, tuğra basar oldu da tebası olageldi, söylendiği anda kanun bilinen sözleri doğageldi diye otisabi kimliği altından merak ettiğim teba. kelimenin tam anlamıyla bir tebam olsa, bana secde etseler, kapı kulu olsalar ben bundan manyakça bir memnuniyet duyar sözlükle de ilişiğimi kesip halktan topladığım has zeamet gibi vergilerle dünyayı dolaşırdım. cidden bu imkanı yaratabilecek kadar parası bol, beyni duru insan bulsam hemen imparator olacağım diye, olmalıyım diye de iddialanırdım. ve fakat olması olası olmadığından olsa gerek hükümdar olmak için hiç aranmışlığım yoktur.liderlik vasfı olan biri de değilim, en basit taksim gezintilerinde bile şuraya gidelim dediğimde sesimi duyuramazken, suser e "saldırın, kalkındırın" diyebilmem zordur.

    ama padişahtan kastedilen sevdiklerimin gönül tahtına oturmak, fethetmekten kasıt sevdiğim gönüllere girmek ise monarşimle mutlu olurum, zira iddiam bu yöndedir.. ve sanırım herkes böyle bir tebanın özlemini duyar.

    (bkz: hepsinden eyicesi bir gonule girmektir)
hesabın var mı? giriş yap