• bir ekşi sözlük yazarı. hoşgelmiş. * *
  • (bkz: #67098830)

    iki yazari da tanimam, denk geldim ve sinirlendim. baslik sahibinin hakkinda boylesi onursuzca seyler yazilabilmesinin ve cinsellikle asagilanmaya calisilmasinin tek sebebi kadin olmasi. burdan da entry sahibinin ne derece haysiyetsiz biri oldugunu anliyoruz. simdi gidip ayni seyleri onun da basligi altinda yazayim da yarin bir gun eli tenas uzvunda sozlukten hatun kaldirmaya calisirken mevzu bahis kadin nick altina bakar ve bir ihtimal serefi olan bir organizmaysa layikiyla siktiri ceker.
  • kendimi kimseye avukatım diye tanıtmadım hatta beni saçma sapan cinsellikle vurmaya çalışan kişiyi de herhalde daha önce entry'leri yüzünden engellemişim ki entry'i kotudur kotu vesilesiyle öğrendim. ilginç ve kalitesiz bir durum. uzun uzadıya cevap vermeyeceğim kadar çirkin.
  • sözlükte kalan son aklı başında insanlardan.

    yazar engellemeye girdiğim başlıktan entrysini alkışlayarak çıkmışlığım vardır.
  • pta'ın there will be blood adlı filmini 2 cümlede analiz edip çerezlik film kategorisine koymuş büyük sinema duayeni.

    (bkz: #70726907)

    kendisine kibarca mesaj atıp iyi film önerisi isterseniz de cevap gelmiyor, baştan belirteyim. sanırım yeni bir 2 cümlelik film analizi yapıyordu ve vakti olmadı.

    ayrıca madem buraya geldik, bir kaç şey eklemeden gitmeyelim. kendisi şu (bkz: #70735681) entry'sinde sözlük yönetiminin hiç yere entry'sini sildiğini ve sözlüğün bittiğini söylemiş. silinen o entry'i okuma gafletinde bulunmuştum. hiç de öyle olanı anlatan bir entry değildi. doğrudan, kelimelerle ifade etmese de; otobüsün arka tarafına oturmuş olan kadınlara, sırf kara çarşaflı oldukları ve içinde bulundukları aidiyetten ötürü anlama sinmiş olan bir ötekileştirme ve alay ile yaklaşan bir entry idi. entry'nin içeriği hakkında daha fazla bilgi vermeyi yersiz buluyorum çünkü seviye olarak ilkokulun ilk günü düşen arkadaşa gülmekten pek bir farkı yok.

    belli ki düşüncelerinin modern/kemalist soslu mikro-faşizm ekseninde seyrettiğinin farkında değil. kendisine şu yazıyı okumasını tavsiye ediyor ve buradan gidiyorum.
  • kendisi hakkındaki uzun eleştirileri meheh diye okuyan kişi. arkadaşlar işiniz mi yok harbiden. hayır ben de işsizim de milletin film zevkinden yola çıkıp kavga çıkartacak boyutta delirmedim yav*bahsettiğim film bana çerezlik gelmiştir. sana göre sinema şaheseridir. niye 15 yaşında ergenler gibi "en iyisi ben biliyorum. en çok filmi ben izledim taaam mı" kafasında takılıyorsunuz ki? çarşaflı kadınlarla ilgili girdiğim entry ise yaşadığım olayı anlatıyordu. olayı komik kılan unsur benim yazı dilim değil. bizzat onların bir erkeği koltuğa oturtmama çabalarıydı. hala da yersiz yere silindiğini düşünüyorum entry'nin. zira bu mecrada biz ne aşağılayıcı şeyler okuyoruz hiçbiri silinmiyor. getirdiğim eleştiri buna yani. beğenmiyorsanız beni takip etmezsiniz. engeller geçersiniz. iki saniyelik olay hakikaten.

    ayrıca kimseye film önerisi yapma, kendimi ispatlama gibi bir misyonum yok yahu benim. "bana nasıl cevap vermezsin." diye hırslanıp nick altına döşemek ne şkdh.
  • çaylaklara mesajı kapalıymış üzdü..

    düşünceleri ve olaylara yorumları güzel yazar
  • kendi tabiriyle "leş" biri .

    psikolojik problemlerinin nedeni yanlış sularda yüzüyor olması olabilir, uyandırayım istedim.
  • #81696825 kadınların tacizi hak ettiği üzerine entry giren beyinsizlerin saldırısına uğrayan kişi.

    bu ülkede herkesin psikolojik problemleri var ama hiçbiri kadınların tacizi hak ettiğini düşünen çarpık zihniyet kadar vahim değil. onun tedavisi yok. keşke önce "ben ne kadar şeref yoksunu biri oldum" diye kendiniz uyansanız.
hesabın var mı? giriş yap