• aslında bu sadece, görülen kar$ı cinsten birisinin o ki$ide ho$ çağrı$ımlar yaratmasıdır. bunu yıldırım a$k sanıp teklifte bulunmakta bir zarar yoktur.
    hocanın* dediği gibi "-ya tutarsa" zaten çoğu zaman bu seremoniyi bozan dinlenme tesisinin o klasik anonsları olmaktadır.sonrasında otobüse binilir ve önünüzdeki koltuğun arka yüzüne melül melül bakılır, uyumaya çalı$ılır.
  • insan aşık olmak ister, sadece bu.. otobüsün vardığı her durağa hasretle bakar.acaba "yirmi durak kadar sürecek bir aşkın peşinden koşturabilir miyim" diye.. nedense duraklara bağımlı ilişkilerimde, yaşanan ilk bakışmalar benim öz halüsinasyonumdan mıdır nedir, çok tutkulu olurdu.kız akbil basacak, önündeki yaşlı teyzenin şoförle tartışmasının bitmeini bekliyor.e tabi doğal olarak, bir boşluk var o zamanda, işte orada benim bakışlarımla karşılaşıyor müstakbel ve son kullanma tarihi belli ilişkimin gülü.. ah o ne bakış.. o ilk tat, diğer kitap üstü göz süzmelerinden de, öne doğru eğilmekten ağrıma noktasına gelmiş boyun travmalı bakışmalardan da daha başka oluyor.

    hemen her gün başıma gelirdi bir zamanlar, beni yakından tanıyanlar da şaşıracaklar şimdi.- kırılacam kendimi anlatmaktan, la boheme'i de bizim soydan bi abi hazırlıyor-
  • upuzun bir yolda, mırıl mırıl konuşmalarda "o"na yeniden aşık olmaktır, uzun zaman sonra..
  • bunun en güzeli bodrum-marmarise falan giderken yaşanır. tatili aynı mekanda geçirecek olmanın bilinciyle, adım atılır atılmaz bütün otobüs baştan sona bir kesilir ve en yakışıklı/güzel erkek/kızla göz teması kurulur...olayın devamı arabalı vapurda karşılıklı kırıtmalar şeklinde gelişebilir ama bu türden otobüs aşklarından hayır geldiği pek görülmemiştir...tatil yerine inildiği anda 40 kişinin içinden yaptığınız seçimi aslında binlerce kişi içinden yapmış olabileceğinizin ayırdına varır, otobüsü motobüsü unutursunuz...zaten öyle bişey tarif ettim ki, aşktan çok "tatile giden azgın abazanlar ordusunun ruh halleri" gibi oldu...öhö..pardon.
  • iett otobüsünde de rastlanabilen bir durumdur. ilişki 2 yıl sonra hâlâ gayet güzel devam ediyor da olabilir. belli olmaz bu işler.
  • (bkz: fort)
  • gözlerin dansı, bir bilinmeyenle.
    ismi "bakışlar" olan bir bayanla,
    kalabalıkta sevişmek inadına.
    beyninin derinliklerine süzülmek
    birkaç saniyelik beraberliğimizde
    ve elveda diyebilmek
    bir çift göz daha koyup yüreğine.*
  • kronik aşık olma rahatsızlığına sahip kişilerin her gördüğü yerde mutlaka birine aşık olması eyleminin otobüste versiyonudur.
  • izmir'de sik rastlanan bir doga fenomeni...
    herhalde birim alana dusen guzel kiz oraninin cok yuksek olmasiyla ilintili bir durum...
hesabın var mı? giriş yap