• telepatik bir yönü mü var bilinmez ama kesilen kişi ile bir an bile olsun mutlaka gözgöze gelinen durum.
  • iki taraf icin de guzel bir oyundur kendisi. uzun yolda bunalan iki insan camdaki yansimadan birbirlerini kesmeye baslarlar. gozgoze deldikleri anlarda ise sanki disariyi seyrediyormus gibi yapip, aslinda birbirlerinin gozlerinin en derin noktalarina dalmayi ihmal etmezler.
    bazen iki taraftan birinin cesaretlenip digerinin yanina gittigi de olmaz degil, ancak dedigimiz gibi olayin kendisi bir oyundur ve inilecek duraga gelindiginde tum oyunlar gibi biter..

    bir sonraki otobus yolculugunda gorusmek uzere...
  • camdaki yansımadan gözler seçilemeyeceği için (zira bu eylem gece mümkündür) entry konusu kişinin gerçekten sizi kesip kesmediği anlaşılmaz.
    ama siz yine de kendinizi hayal dünyasının cüretkar kollarına bırakıp onun da sizden hoşlandığını düşünebilirsiniz.. en azından eve kadar canınız sıkılmaz.
  • günışığı eylemin önündeki en büyük engeldir. bu eylemin hayata geçirileceği en favori mekan metrodur. kes kesebildiğin kadar ister gündüz ister gece*.
  • genelde otobüslerde olan durumdur.otobüslerin dörtlü koltuklarında karşı karşıya oturan kızla erkeğin birbirlerini cam daki yansımalarında kesmesidir.çakalca bir harekettir dışarıyı izliyorum görüntüsü verilim karşıdaki kesiler.tabi aynı anda aynı aktiviteyi diğer kişide yapıyorsa oldukça komik bir durum ortaya çıkabilir.öte yandan kişiler gülmeye başlanırsa ordan muhabbet açılıp güzel bir ilişkinin temelleri atılmış olabilir.*
  • kızların sık yaptığı iş. farkedildikleri an hemen başlarını çevirmeleriyle kendilerini ele verirler.
  • yapması da yapmama çabası da insanı geren hadise. tez elden şu otobüsün/metronun camındaki yansıma sorununa çözüm bulunmalı.

    arkadaş bütün yolu “allah’ım ne olur onu kesiyorum sanmasın, sen de biliyorsun ki dışarı bakıyorum..” tedirginliğiyle geçirmek hiç ama hiç çekici değil. o yüzden insan olmadık yerlere bakıyor sürekli gözler hep hareket halinde yorucu ve gergin. hiç olmadı; ben en son gözümü kapatıyorum ki bitsin bu çile. o zaman da uyuyup durağı kaçırıyorum*

    yada cidden o kızın olmadığı bir açıdan dışarı bakıyorum, sonra bir an gözüm cama odaklanıyor ve bir adamın benden derin kesikler aldığını fark ediyorum.. şimdi bu reva mı? hadi kesik aldı ben yüz vermedim de.. ya adam “ne bakıyon lebraam” diye dalsa bana şu genç yaşımda darp edilsem?

    o yüzden metroda falan camdan kestiğim bayanlar, buna mecburum, psikolojim bozuldu. gözümü kaçırıcam derken kesiştiğim adamlar rüyalarıma girer oldu.

    yani öyle aşırı tepki vermeyin denk gelirsek, öyle cama hohlayıp telefonunuzu falan yazarsanız da sizin güzeliğiniz ona bir şey diyemem.
hesabın var mı? giriş yap