• hiç tanımadığım bir arkadaşım.

    bir an önce çaylaklıktan kurtulup yazar olsun ve gönlünce koştursun sözlükte.
  • mevzuunun psikolojilik mi otopsilik mi çözemediğim.
  • bir ekşi sözlük yazarı. *
  • şunu sözlükte neşredecek kadar şuurlu ve bilgili(!) bir suser. ne olup olmadığının bu giriye bakarak anlaşılması açısından buraya yapıştırıyorum. ileride silebilir, kalsın burada.

    konya'da güvercin kafası koparan suriyeliler
    "ne çok abarttınız yahu. güvercin dediğin sonuçta hayvan. her hangi bir özbilinci, kendilik algısı olmayan varlıklar. bitkinin hücre duvarsız ve yer değiştirebilen olanı. ne kadar önemli olabilir ki bir güvercin ne kadar önemli olabilir ki bir güvercin. acı çekip çekmediği bile bilinmiyor. kafaı kopartılsa nolur, kopartılmasa nolur. hayvan la işte, bir güvercinin kafasının kopması üzerine bunca entry girilmesine değer mi sizce? ha bir çiçeği dalından kopartmışsınız ya da bitkiyi kökünden sökmüşsünüz, ya güvercinini kafasını kopartmışsınız. ha tarladaki taş, ha güvercin. hayvan olması, bir canı olması, onu süper değerli yapmıyor. ekolojik sisteme de bir etkisinin olduğunu düşünmüyorum şehirde."
  • kafası koparılan güvercinle ilgili entrysüni bu sabah okudup. bu entry yazan kişi ile ilgili iki ihtimal var. birincisi şahsın bilim ve biyoloji konusunda zırcahil olması ikincisi ise şahsın vicdani ve psikolojik problemlere sahip olmasıdır. entrysinde güvercinlerin acı çekip çekmediğinin "bilinmemesi" dolayısıyla kafasının koparılmasının bitki koparılmasından farkı olmadığını söylüyor. entrysini okurken midem bulandı. bu şahsın o suriyelilerden (güvercin kafası koparanlardan) hiç bir farkı yok. bırakın sözlükte barınmasını hayatta bile barınmaması gerektiğini düşünüyorum. hemen herkeste bana destek verecektir. entryi bildirdim sözlük yönetiminede gereğinin yapılıp şahsın sözlükten uçurulmasını umuyorum.
  • hayvan düşmanı suser. yarin obur gun bir hayvanin canina kastettigi haberini alirsak asla sasirmam. hayvanlara iskenceyi eziyeti mesru gormek nasil bir ruh hastaligidir bilemiyorum. acilen psikolojik yardim almasi gerektigini dusunuyorum.
    guvercin kafasini koparmak, yavru kediyi suyla haslamak gibi seylere insanlarin fazla tepki verdigini dusunuyormus. senin fikrinin ne onemi var vasat herif.
hesabın var mı? giriş yap