• tecrübe. 16 yaşında ilk ayrılık yaşanırken 30 yaşında 4. 5. veya bilmem kaçıncı ayrılık oluyor.
  • istisnalar kaideyi bozmaz derler , değil mi?

    evet bu başlığın istisnasıyım :)
  • hormonların çalışma biçimi, hafıza ile ilgili, yani aşık olurken salgıladığın hormonları vücudun bir kere öğrendi ve, ikinci kez salgılandığında aynı tepkiyi vermiyor, bu durumu sigara tiryakisi birinin sabah sigarası, ya da uzun süre sigara içilmedikten sonra içilen sigaranın verdiği zevk gibi düşün, bir iki sene boyunca cinsellikten tamamen uzak kal, karşına çıkan ilk kişiye aşık olursun. zaten ikinci bahar dedikleri de bu bence,
  • müthiş güçlü oluyorsun o yaşlarda, ve özgüven tavan oluyor. tek başına bir çok şeyin üstesinden geldiysen birde kimseye ihtiyacın olmuyor. psikolojin bu halde iken yoluna çıkan insanlar da senin gibi insanlar oluyor ve doyumlu ilişkilerin oluyor. ayrılsan bile dostça ayrılıyorsun. yani 20'li yaşlarda biz salya sümük ağlarken gülen ebeveynlerimiz çok haklıymış.
  • çünkü çekeceğin en büyük acıyı ilk aşkından sonra yaşarsın. hak edip hak etmemesi ayrı mesele. hayatı kavrarsın.

    ilk aşkından sonra uzun bir dönem ondan daha başkasını sevemeyeceğini düşünürsün çünkü ilk kez bu acıyı çekiyorsun ve başkasını sevebilme ihtimalinin var olduğunu bile düşünemiyorsun. sonra var olduğunu öğrendiğinde sana ilk aşk acının kattığı muazzam olgunluklar oluyor.

    ölüm ayırmadığı müddet hiçbir zaman ergenlikte çektiğin aşk acılarını yaşamazsın hele hele önceden ciddi aşk acısı çektiysen.

    çünkü hepimiz biliyoruz ki kimse tek değil bu dünyada. hele hele sizi bırakan bir kişi arkasından çok üzülünmeyecek kadar akıllı olmak gerekir. evet duygu ile mantık aynı şeyler değil ama aşması belli bir yaştan sonra kolay olacaktır.
  • otuzlu yaşlardayım, aşk acım yok ama zaman zaman öyle şarkılar dinliyorum ki kendi kendime tribe giriyorum. resmen acı çekiyorum. sonra o tripten çıkmam daha kolay oluyor tabi.
    tavsiye ederim. insana hüzün de lazım.
  • aşk acısı çeken bütün hücrelerin ölmesinden kaynaklanan durum. kök hücre tedavisini bekliyoruz.
  • kafa başka yerlere odaklandığındandır. eskisi kadar kaygısız işsiz güçsüz değilseniz olgunluk iyi bir seviyeye geldiyse bu tür şeyler sıkıntı skalasında en alt sıralarda kendine yer buluyor.

    hayata karşı motivasyonları olmalı insanın ve bu motivasyonlar birilerinin üzerine kurulmamalı eğer öyle olursa temeli tehlikelidir, orda çok sevilen bir kolonun eksilmesi devasa bir enkaza yol açar. bir de tabii zamanında bu sıkıntıyı dibine kadar yaşamışsanız fizyolojiye bu konu için sağlam bir antivirüs programı kuruyorsunuz. buna bağışıklık kazanmak önemli.
  • nee'miş
  • 30 yaşına gelince öğreniriz
hesabın var mı? giriş yap