• galatasaray'ın yeni transferlerinden biri olduğu söylenen topçu.

    hollanda liginden bir faslı almak büyük bir risktir. hala akdeniz topçusunun bu ülkede başarılı olamayacağını öğrenemedik. zaten adam disiplinsizlik meğilinde genetik olarak. bir de selçukta buraktan fırça yediğinde amk galatasaray'ın der oynamaz.

    transferde benim ana kriterlerim şöyle;
    futbol olarak yükselişte olan bir ülkenin topçusu olmalı.(şuan için yükselişte olan alman, düşüte olan hollanda futbolu)
    akdeniz insanı olmamalı.(özellikle fas, portekiz)

    inşallah yanılırım ama fas asıllı oyuncu takım savunması bilmez. disiplin nedir bilmez.

    neyse denizli'nin yaş tahtaya basmayacğaını biliyorum veya temenni ediyorum.
  • osuruktan tayyare'yi çağrıştıran isim.
  • gelirse sloganı bile hazır topçu.

    (bkz: tannane yapma bas geç)
  • bu kim amk başka apaçi topçu mu kalmadı.
  • yine bir faslı kanat oyuncusu. bu kuzey afrika hatta özellikle fas şu ara sürekli kanat oyuncusu basıyor ama devamlılığı olanı göremedik.
  • 1-2 hafta tartılacak , 5-10. hafta arası övülecek en geç 2. veya 3. senesinde taraftarlar tarafından nefret edilecek bir transfer
  • 94 doğumlu. sağ kanatta oynuyor. hızlı, çabuk, adam eksiltebilen bir futbolcu. solu oldukça etkili.pozitifim.
  • olm, kendi göbeğimden dolayı mıdır nedir, futbolcuların boy ve kilolarına acaip takık durumdayım. mesela, semih kaya'nın 1.82 boyla 66 kilo olmasına bir türlü anlam verebilmiş değilim. iyi defansların boylarıyla kiloları arasında genelde 105 civarı fark olduğunu düşününce, cılız ve çelimsiz olması, her omuzda saha dışına uçması çok normal.

    bu arkadaşın da youtube videosunu bile izlemedim. ama yazılan rakamlar doğruysa, kendisi 1.77 boyunda 80 kiloluk bir arkadaş. eni boyundan büyük profesyonel futbolcu gördüğümü pek hatırlamıyorum. üstelik bu adam, bir takımda en hızlı olması beklenen mevkide, kanatlarda oynuyor. tamam, cılız olmasın da bu boy kilo oranıyla çok da hızlı olacağına inanmıyorum.

    stoperi sol açık, sol açığı stoper ve hatta kaleci (lan zorlasan güreşçi) fiziğine sahip bir takım oldu galatasaray. muslera'yı satıp yerine bunu koyarlarsa tam olacak, hem tipi de benziyor.

    not: yazılan boy-kilo yanlışsa bu entry kendisini imha edecektir, gerçi osman abinin fotoğraflarına bakınca pek yanlış gibi gelmiyor.
hesabın var mı? giriş yap