• death'in "individual tought patterns" albümünün açılış parçası
  • sozleri:

    your existence is a script,
    life for you is a performance,
    play out the leading role.
    directing and premeditating
    every move.
    that creates the act of
    manipulation.
    mastering the art of deception.
    that increases your sick
    addiction.
    it's an overactive imagination
    that enslaves your empty shell.

    existing in dimensions of
    addictive obsession.

    your script will run short of
    ideas.
    the story will soon end itself.
    people to trust come short in
    numbers.
    like a plague your lies spread
    fast across the world.
    mastering the art of deception.
    that increases your sick
    addiction.
    it's an overactive imagination
    that enslaves your empty shell

    seklindedir. bir de gene hoglana dikkat demek istiyoruz.
  • rust in peace albümüne alternatif olabilecek tek albüm olarak ortaya konabilecek olan individual thought patterns'ın içerdiği, holy wars'a alternatif olabilecek sayılı eserden biri.
  • steve digiorgio'ya laflar hazırlatan death saheseri, individual thought patterns acılısı..
  • hemen hemen bir çok şarkının altına böyle bir yazı yazılır ya...

    küçüğüz, ufacığız, death diye bir grup var diyor abilerimiz, dinlenmesi farz. neyse nedir acaba deyip bir şekilde individual thought patterns cdsi bulduk. bir haziran günü... overactive imaginations yazıyor ilk şarkıda, başladık dinlemeye. derken solo bölümü geldi. o gece yalnız başıma odamda hissettiğim o duyguları hiç bir şarkı bir daha yaşatamadı. ilk dinleyişte çok az şarkıdan etkilendim, çok inanılmaz şarkıların güzelliğini bile 4-5 dinleyişte anladım. ama overactive imaginations müziğe bakış açımı değiştirdi. tabi death'le tanışmamın da etkisi yadsınamaz. rahat uyu chuck...
  • şarkının birinci solosundan sonra chuck, nefes nefese enfes bir şekilde ''existing'' der ki bir an varlığınızı kaybedersiniz. sanki bu şarkıda (ve de bu albümde) bir duygu bütünlüğü yok da sadece teknik ve sıralı riffler varmış gibi gelir. ancak albümün içine girdikçe (albümü en az 20 kere dinledikten sonra) insanlığın yüzüne tükürülmüş soğuk nefreti algılayabiliyorsunuz. ben death dinlemeye tsop'la başladığım için bu albüm bana ilk başta yavan gelmişti. ama dediğim gibi içe işledikçe anlıyor insan chuck'ın dehasını.
  • solo nedir nasıl atılır, soz nedir nasıl yazılır, death metal nedir dinleyene neler hissettir sorularının cevapları icin dinleyiniz, dinletiniz. ... mastering the art of deception/that increases your sick addiction ...
  • it's an overactive imagination
    that enslaves your empty shell

    sözü ile zirveye ulaşan chuck schuldiner eseri.
    philosopher ile biten muhteşem albüme yapılan muhteşem bir giriştir.
  • ındividual thought patterns albümünün ilk parçası , daha önce death dinlememiş birine dinletilecek ilk parçadır.insana bass gitar alma hissi verecek parcalardandir.
  • doğrudan söylüyorum çok fazla bir şarkı. albümün açılış parçası yapılması da ayrı mesele zaten. aslında albümün nasıl olacağı bu parçadan belli. tarafımda özel bir yeri vardır şöyle ki; askerlik zamanı death dinleyen seven bir arkadaşım var. devamlı death muhabbeti yapılır. sonra yemin töreni için izin alınır. vasıta olmaması nedeniyle arkadaşın ablasının aracına binilir. abla da bizim kafa çıkar. araca binildiğinde kulaklara inanılamaz. individual thought patterns albümü çalmaya başlar. resmen duygulanmıştım askerlik psikolojisi nedeniyle. bu da böyle bir anımdır.

    edit : imla
hesabın var mı? giriş yap