• 4 agustos 1982 istanbul dogumlu.

    kucuk yasta piyano dersleri,özel pera güzel sanatlar okulunda ilgaz benekay hocadan flamenco gitar dersleri derken cihat askin'dan keman dersleri alarak 2001 yilinda mezun olup itü türk musikisi devlet konservatuarini kazanarak müzik egitimine devam eden öykü gürman yetenekli bir ablamizdir.

    su muhtesem esere tüm ruhunu verendir kendisi. --> http://www.youtube.com/watch?v=uvslhkq5b4k

    bir yerde soyle demis kendisi;

    ‘flamenko tutkusu aileden geliyor. flamenko söylemek nefes almak gibi bir şey benim için... hem kendimi tanıtmak, hem flamenko ruhunu ve çingene özgürlüğünü gerçek anlamda yaşatmak için burası çok önemli. çingene ruhum tabii ki var. olmasaydı böyle şarkı söyleyebileceğimi düşünmüyorum’

    güzel ?

    http://www.flamencobosforo.com/'da yayimlanan kisa biyografisinin yaninda duran fotoya göz atmanizi..

    (bkz: berk gürman) (bkz: ilgaz benekay)
  • (bkz: platonik aşk)
  • bir insanın ya sesi güzel olur ya kendisi ikisi birden olmaz.

    o yüzden aslında bu kız yoktur. biz toplu halüsinasyon görüyos arkadaşlar. bünyemizin buna ihtiyacı vardı o yüzden kendimiz yarattık onu.
  • tanrı'nın torpil yaptığı dişi isimlerden biri.hem yetenek hem güzellik...ver coşkuyu öykü !
  • başarılı geçmişiyle youtube daki videosunda erkekler tarafından aşk dolu tepkiler alan pek sevimli hanım kızımızdır.
  • kırmızı ve beyazın esmer bir tene ne kadar yakıştığının göstergesi olan hatun kişisi.. ayrıca sesi de fazlasıyla etkileyi kendisinin.. ilk fırsatta kendisini canlı canlı izlemek gerektiğine inanıyorum..
  • makyajın yakışmamasını geçtim sesine de birşeyler olduğunu beyaz show'da görmekte olduğum güzel bayan.. oysa ben çok sevmiştim ya, sadece kendine değil şarkıya da çok fazla makyaj yapmış, kötü olmuş..

    bu arada aralkta albümleri çkıyormuş. tabi böyle yapacaklarsa hiç çıkarmasınlar, orası ayrı..
  • sesini de güzelliğini de beğenmediğim kişi. "ole ole" nedir amına koyim? "amigo" kim? hiç yakışmış mı? ne kadar sahte ve yapmacık. ağzını yamulta yamulta.
  • kendisi ve grubuyla katıldığı beyaz show'da inceden gümbür gümbür geldiklerini hissettirmişlerdir. öykü gürman'ın youtube videosundaki performansına kıyasla hissettiğim bir anlık hayal kırıklığını da heyecanına vermek istiyorum. belki kendileri bile farkında değildir ama türkü kültürünü öyle veya böyle yeni nesillere sevdirme gibi bir misyon da edinmişlerdir kanımca, zira şimdiye kadar denenmemiş iki farklı türü harmanlayarak riskleri göze almışlar.(bahsi geçen albümde bütün şarkılar bu biçimde mi göreceğiz) hak ettikleri noktaya gelmeleri, geldikleri takdirde de değişmemelerini şiddetle istediğim gruptur şimdilik.
  • son sanal star. elinde taş gibi albümün var a kızım, çıkmışın altmış milyon'un* önüne, canlı okuyacak ne vardı, çizdin karizmayı.. aaah ah!
hesabın var mı? giriş yap