• zamanında mehmet ağar'ın halefi olarak görülen birinin türkiye'yi daha iyi bir seviyeye çekeceğine inanmıyorum.

    edit: aktrol olduğumu düşünen yazarları da gördük. cidden iyi parti'nin alternatif olduğunu düşünüyorsanız, yanılıyorsunuz mirim. aynı bokun laciverti işte. bunu görmek bu kadar da zor değil.

    edit 2: sırf başka alternatif yok diye düşünce yapıma tamamen ters bir partiye oy atmamın zaruri olduğunu düşünen suserleri de bize gösteren başlık olmuştur ayrıca. milliyetçi ve asker geçmişi olan kişiler tarafından kurulan bir partiye oy atmak istemiyorum. akparti hükümeti yüzünden ya beyaz ya siyah görüyorsunuz dünyayı. diğer renkleri göremeyecak kadar renk körü olmuşsunuz maalesef.
  • iktidara gelirse aktroller işsiz kalacak.
  • akp zihniyetinden hiçbir farkı olmaya bir parti . türkiye yi islami terör örgütünden sonra mafyalara teslim etmek istemiyorum
  • oyum iyi parti'ye değil çünkü artık ak parti'yi savunamıyorum en azından rakiplerinin altını boşaltayayım.
  • çünkü sosyal medya ajanslarımızı kapatacaklar diye düşünen aktrol beyanı.
  • oyunu vermediğin partiler seni bile ilgilendirmez.
  • 5 mantıklı sebebi olabilir.

    1) deve sidikçi bir bedeviyimdir.
    2) ak parti yiyor ama yol yabıyor diyen bir çomarımdır.
    3)ak partiden sağlam ihale geliyor cebimiz doluyor diyen müteahhitimdir.(en mantıklı sebep)
    4)iflah olmaz bir kasap stalinciyimdir.
    5)3 harfli örgütlere bayılan bir hewalimdir.

    beşi de bana uymuyor dolayısıyla oyum iyi partiye.
  • çünkü;meral akşener,tayyip bey'in fetöcülüğü yoktur demiş birisi ve rte'nin fetöyle mücadele konusunda samimi olduğunu düşünüyor.kendisi ve partisi,tamamen hdp gibi,sosyal medya üzerinden pompalanan,boş bir partidir.
    --- spoiler ---

    "eski bir içişleri bakanı olarak söylüyorum. fetö terör örgütü ile yapılan mücadelede sayın cumhurbaşkanı çok samimi. bu kolay bir mücadele değil. bir borsa oluştu, duyum olarak bunlara dikkat edilmesi lazım. parası olanın çıktığı şeklinde. ebetteki kolay bir mücadele değil, en büyük tehlikesi sulandırılması. şimdi 11 bin küsur kişi bylock listesine eklenmiş. şimdi bu nasıl birşey? bu işi sulandırıyor. kim bana en şiddetli bir şekilde sövüyorsa kripto fetö'cudur."
    --- spoiler ---

    http://www.mynet.com/…n-fetoculugu-yoktur-3587137-1

    temeli sağ olan bir parti,hiçbir zaman bu ülkeye yarar sağlamayacak.ülkenin tek kurtuluş yolu atatürk ve ilkelerinin izlendiği yoldur.yani,dhkp-c'lilerden ve sağcılardan arınmış bir chp'dir.
  • erken secim karari sonrasi bedelli askerlige dair henuz bir aciklama yapmamistir.
hesabın var mı? giriş yap