• vakti zamaninda degil oyun acilisinda oyun sonunda dahi en fazla muhtesem grafiklerle bezeli son ekran gorebilen zamane gencliginin simdiki "bir film tadinda ki" demolari gorunce gelistirdikleri model (kusura bakma martin,model olcekli degil-doktor elmut bravn 1987-)

    gunumuz gencligine bakiyorum ki hic kadir kiymet bilmiyorlar..ulen adam bin saatini vermis sen izleyecen die o videoyu..pasam ama oyun oynicak ya ille tak basio escape e..al kafasini vur monitore..burdan sesleneyim su genclige "igrencsiniz ibneler"
  • gayet faydalıdır oyuna ilk başlarken heyecanınıza heyecan katar ki zamanın urban chaos isimli oyununun başlangıç demosunu şu ana kadar izlememiş olanlar çok şey kaçırmışlardır..
  • eger bilgisayar oyunu bir manti ise, o oyunun acilis, ara ve kapanis demolari da sarmisakli yogurt olarak nitelendirilmelidir. yoksa klavyeye konulan esc veya space tu$lari bunlari izlememe ozgurlugunu sunmaktadir haliyle. ama bu demolari seyretmek, o oyun icin aylarca ter doken insanlarin emegine saygidir. haa, o emege korsan cd alarak ne kadar saygi gosterilir, o da ayri bir konu. lakin madem orj. oyun almiyoruz, bari demolari gecmeyelim, gecenleri uyaralim.
  • fifa gibi futbol oyunu serilerinin başındaki demoları izleyenlerin çoğunun ayrı bir durum oluşturduğu kategori...halihazırda kulağımda yankılanmaktadır " abi ya , nassı yapıyolar hareketleri di mi yaw , hadi bi daha izleyelim" ...tabi....
  • farkli bir bakis acisindan "git film dvd'si al denilecek" insan modelidir. oyun oynamaya geldik iki dakka suraya, daha sinava caliscaz hadi haaadi!
  • (bkz: mafia)
  • en asil duygunun insanıdır.
  • eskiden "vay canina" dedirten, bas donduren ve insani bilimum atraksiyona sokan, simdiki jenerasyonun ise "grafikleri berbat" diyecegi oyunlarla baslayan insan modelidir. basta, yani "demo archaic" denilebilecek zamanlarda, teknoloji hayrani bakislarla izlenen demolar su an "demo erectus" insaninin degisik "esc", "space" ve "enter" tuslari kombinasyonlari ile gecilmektedir.
  • demoyu izlerken "ulen milletin ne güzel işleri var len, tesis olsa, imkan olsa, vakit olsa ben de yapardım" diyen kıskanç insanları da barındıran modeldir.
  • another worlddan prince of persia warrior withine kadar gecen sürecte asla bir film gibilik ögesizligi yoktur.sen o another world ü ferrariye dibin düserek seyretmedin mi?onu birak actigi pepsiyi sen de icmedin mi?yapmadiysan zaten geregi yok iki kombo yapip bir kündeye getirmenin.ne de olsa öyle ya da böyle oyun sonucta.**
hesabın var mı? giriş yap