• akıl tutulması yaşayan bir hukuk sistemimiz var. hukuk içersindeki hukuksuzluğun göstergesi de bu karar. istinaf mahkemesi verilen kararı bozuyor neden, neden ha neden? daha çok çocuk, genç kız istismar edilsin diye mi?! sözde üst mahkemesiniz. sizin bozduğunuz sadece basit bir ceza değil siz insanlığımızın bozulmasına da çanak tutuyorsunuz resmen...
  • erbest kalıp mutlu mesut kızıyla aynı çatı altında
    yaşayacak mı? diye sormak istediğimiz ahlaksız, kıçıyla uğraşan babadır.
  • polis öldüren serbest kaldı lan bu ülkede.

    adaletini sikeyim canım ülkem.
  • hangi mantıklı insanoğlu böyle bir adamın salıverilmesinin önünü açar? müslüman, hristiyan,yahudi,putperest,ateist..vs ne inanç taşırsa taşısın hiçbir dinin, hiçbir vicdanın, hiçbir kanun koyucunun serbest bırakılmasını kabul etmeyeceği bir şerefsizi kim niye serbest bırakır?

    atalarımız demiş ki: rüşvet kapıdan girince insaf bacadan çıkarmış. ne yazık ki başka türlü izah edemiyorum kendime.
  • kuyucaklı yusuf yazılalı epey oldu. hem sabahattin ali pisi pisine öldü hem orman kanunları bugün hala geçerli.
  • ilk değildir ve son da olmayacaktır bu gidişle (başka örnekler için bkz: fatih oflaz)

    sonra kadına şiddete hayır nasıl olacak bu ülke olarak mahkeme olarak en rezalet en iğrenç olaya bile böyle yaklaşıp öz kızına tecavüz eden adamı bırak sonra kadına şiddete hayır. peki bu adamın içeri girmesi için daha ne kadar iğrençleşmesi gerekiyor ne yaparsa girecek içeri ..
    ve hangi vicdanla mahkeme o kararı bozdu ve neye dayanarak bozdu bazı şeylere gerçekten bir şey diyemiyor insan..
  • hiç bir zaman hukuk okumak istemedim. isteseydim de istemezdim bu zamanlardan sonra. b*k var çünkü yasalarda hukukta, avukatta, savcıda hakimde, sistemde.

    ağzımıza kadar küfür dolduk, boğazımıza kadar nefret. verseler elimize linç edip parçalayacağız aşağılanmış yaratıkları.

    isyan niye çıkarmıyoruz ki!
    he doğru polisler... eylem yapınca plastik mermi yağar üzerimize.

    dilerim ki adaletsiz verilen her hüküm yakalarında zebanilere dönüşür! inşallah. en kısa zamanda. beddua melekleri ben olacağım...
  • türkiye'de normaldir.
  • hakim dediginiz adamin "muhahaha" diyerek babayi serbest biraktigini dusunmuyorum. ulan belki kizin yalan soyledigi ispatlayan kanitlar ortaya kondu?
    biliyor musunuz? bilmiyorsunuz. davanin icerigini gordunuz mu? hayir.

    demekki kizin teki "bana tecavuz etti!" diyerek bana iftirada bulunsa ve ben o sirada baska bir ulkede oldugumu kanitlasam eksiye "tecavuzcu serefsizin birakilmasi" diye baslik acacaksiniz ve altina sizin gibi mallar sayfalarca hakaret dolduracak.

    abi siktir edin adalet sistemini o zaman, bence artik sadece basliga bakarak sayin herseyi cok bilen yazarlarimiz ceza versin.
  • adaletin olmadığı yerden adalet doğar.

    vurun başını, örnek olsun şerefsizin.
hesabın var mı? giriş yap