• dönemdeki diğer ozan çelik'in adının "sahte ozan çelik" e çıkmasının sorumlusu, enteresan insan. song 2 yu güzel söyler, başka bir şeyi de güzel söylediğine şahit olamadım henüz. inşallah o günleri de görürüz.
  • krek oyunu güzel şeyler bizim tarafta'da sahne almaktadır, şu sıralar bayrak için prova alıyorlarmış.
  • sloganı "adapazarından dünya pazarına" olan insan.
  • hadise'nin yeni sevgilisi. özge ulusoy, şeyda coşkun'un eski sevgilisi.

    cüneyt özdemir'in ağzından: "telefonum (yine) acı acı çaldı. arayan istanbul emniyet müdürlüğü asayiş şube müdürvekili şahin çalış. konu, geçen gün burada yazdığım çakma barzani’nin korumalarının gazetecilerle kavgası. hatırlarsanız bebek’te korumalarının gazeteci meslektaşlarımızı tartaklaması üzerine “kim bu adam, emniyet neden sessiz?” diye sormuştum. emniyet o adamın kim olduğunu bulmuş. adı ozan çelik. henüz 25 yaşında. barzani ile uzaktan yakından ilgisi yok. emniyet de bu söylentinin nereden çıktığını anlamaya çalışıyor. neden korumalarla gezdiğini onlar da çözebilmiş değil. zira babası izmit’te çelikler demir çelik’in sahibi hüseyin çelik mütevazı bir işadamı olarak gözüküyor. bebek’te olaya karışan korumalardan biri eski polis memuruymuş. sadece iki günlüğüne çalışmak üzere ozan çelik ile anlaşmış. bebek’teki olaydan sonra her iki taraf da hakaret nedeniyle birbirinden şikâyetçi olmuş. dün ozan çelik’in izmir’den gelip ifade vermesi bekleniyordu.
    bütün bu bilgilerden sonra iki konuya değinmek istiyorum.
    ilk olarak istanbul emniyet müdürlüğü’ne teşekkür ederim. böylesine bir olayı araştırıp bizi bilgilendirmeleri emniyet teşkilatımızdaki olumlu gelişmelerden biri.
    ikincisi ise ozan çelik’in durumu. izmit’te mütevazı bir kobi’nin sahibinin oğlu nasıl oluyor da 4 koruma ile gezme ihtiyacı duyuyor. üstelik sıradan isimler de değil. jilet gibi takım elbiseleri ve anladığımız kadarıyla deneyimleri ile profesyonel korumalar. acaba ozan çelik için bizim bilmediğimiz bir tehlike mi söz konusu? ne bileyim, mesela çelik mafyası veya hurda mafyası var da bizim mi haberimiz yok! yoksa sakın bu yeni dönem kendini önemli hissetme ve hissettirme durumlarından biri olmasın! öyle ya, beyefendinin yanında 4 koruma var. sıradan bir kafeye bile giderken önde arkada iki araba... bayağı fiyakalı bir durum! mafya dizilerinden bir sahne kurgulayıp yaşıyorsunuz. gazetelerde basılan fotoğraflarınıza her baktığınızda mesutsunuz!
    böyle bir arkadaşım vardı. günün birinde ortada hiçbir şey yokken korumalarla gezmeye başlamıştı. bir süre sonra hem o hem de korumalar hiçbir şey olmamasından sıkılmaya başladılar. baktılar hiçbir şey olmuyor, onlar bir şeyler yaratmaya başladılar.
    sonrasını anlatmayayım..."
  • sırrını merak ettiğim beyefendi. şöyle ki bu bey medyada adı sanı olan güzel bayanlarla sırayla sevgili oluyor. bakıyoruz şimdi allah var yakışıklı bir adam değil, karizma desen o da yok. hani öyle çok bilindik ne bileyim sabancı gibi bir aileside yok bildiğimiz kadarıyla. ha parasıda öyle çok büyük değil yaptığım işin çapı veya bizim gördüğümüz kadarıyla. işte insan bunları yan yana dizince gerçekten hayret ediyor. bir açıklık getirmeli bu konuya.
  • bir gecede uc bin tl bahsis dagitabilen ve bunu hemen hemen gittigi her luks restoranda yapan, akici kurtcesi olan, bol korumali genc arkadas.
  • şimdiden harikulade bir sinematografiye sahip. geleceğin ağır abilerinden.. örneğin bir taner birsel bir uğur polat bir fikret kuşkan minvalinde..
  • (bkz: cemil şov)
  • cemil şov filmindeki performansıyla adana altın koza film festivali en iyi erkek oyuncu ödülü alan oyuncudur. kürttür.
  • hazır buralar dutlukken biraz top koşturalım.

    1987 doğumlu ve sivaslı oyuncu. ankara'da doğup büyümüş, istanbul bilgi üniversitesinden mezun olmuştur.

    böyle giderse - ki nolur gitsin - birkaç yıla kadar beyaz perdede adını, yüzünü daha sık göreceğiz, sesini daha sık duyacağız.

    yeni yılın ilk entrysini doğum günün şerefine patlatıyorum ozancım çelikcim *

    edit: internetteki biyografisi hatalı imiş, vanlıymış.
hesabın var mı? giriş yap