• az önce youtube'da denk geldiğim, cübbeli ahmet'in satranç saçmalığına sağlam giydirmiş olan, türk yapımı çizgi film. daha bir bölüm yayınlanmış olmasına rağmen diyebilirim ki bu güne kadar alanında gördüğüm en iyilerden biri gibi görünüyor. karate kamil'den bile iyi lan bildiğin...
    bu arada ana karakterler de bir dönem trt okul'da oynayan radi hoca ile yanındaki iskelet. bu da demek oluyor ki yakın gelecekte çok enteresan işler izleyeceğiz bu başlık altında
    (bkz: buralar değerlenir)
  • yeni bölüm teaser'ıyla meraklandırmış çizgi film. zira teaser'de nusret gökçe var!*
    https://www.youtube.com/watch?v=5uvyihyvq3g
  • nusret - saltbae videosu ile tek kelimeyle yarmış geçirmiş underrated bir youtube kanalı:

    ilgili video:
    https://youtu.be/jplrbq7joau
    "eti seviyorum, günde 1 saat et tokatlıyorum, çok mu? anlayamazsınız..." (bkz: swh)
  • (bkz: can bonomo) bölümü sayesinde keşfettim absürd kanal.
  • internette eğlenceli vakit geçirmek için birebir olan youtube kanalı
  • can bonomo'nun da sesiyle destek olduğu videolara sahip çizgi karakter.
    trump başganın trakyalı aksanıyla konuştuğu videolar efsane dafghgh
    https://www.youtube.com/watch?v=zu_zsknk-lo
    https://www.youtube.com/watch?v=f2m4m6mnbn4
  • çizgi dizi halinde hazırlanmış ve güzel esprilerin bulunduğu youtube kanalı. cizgi kısma takılmayın. orasi biraz karate kamile benziyor. hatta karate kamil daha iyiydi. ama espiriler yer yer güzel ve güldürüyor. arada seviye düşüp kilişeye kaçsa da yine de beğenelim , boyle boyle gelisecekler sonra yok bizden neden southpark çıkmıyor diye ağlamayın.
  • en güzel komedi türlerinden biridir.
    o eski radi hoca tadını verir bu yapımı ile (bkz: murat özsoy).
    ince ve zeki espriler yer alır. laz putin, keşanlı trump tiplemeleri ile yarmıştır. severek izlediğim underrated youtube kanalı.
  • arif v 216 başlığıyla ( ya da reklamıyla) yeni bölümünü yayınlamış çizgi film. başarılı buluyor ve destekliyorum. özellikle ince esprilerini ve taklitlerini de takdir ediyorum. açıkçası keşanlı trump vazgeçilmezim oldu. cuk demiş, oturmuş. fakat şöyle bir konu var. arkadaş bu alemin ekşi sözlük yazarlarıyla ne alıp veremediği var anlamış değilim. adam daha videonun en başında biz sözlük yazarlarına giydirmiş. hayır, neden biz? sırf birilerini veya birşeyleri eleştiriyor ve itin götüne sokup, sokup çıkarıyoruz diye alem bize düşman olmuş anasını satayım. oysa biz gelişin istiyoruz, alanınızın en iyisi olun istiyoruz. yanlışlarınızı bilin, düzeltin istiyoruz. hepsi bu. valla bak.
  • (bkz: underrated)
hesabın var mı? giriş yap