• tahincioğlu holding'in ceo'su. ayrıca mardin kökenli, jet sosyetik tahincioğlu familyası'nın motor sporlarıyla değil de işle güçle ilgilenen tek elemanı. memleketteki rallicilerin yarısının soyadı tahincioğlu zira.

    (bkz: can tahincioğlu/#2633147)
    (bkz: jason tahincioğlu/#266025)
    (bkz: mümtaz tahincioğlu/#266098)
    (bkz: ann tahincioğlu/#2145805)
    (bkz: melissa tahincioğlu/#9997052)
    (bkz: raina tahincioğlu/#7442911)
  • hayatını başarılarla çizerek yaşayan bir iş adamıdır.

    1969 istanbul doğumlu olan özcan tahincioğlu, tahincioğlu holding aş yönetim kurulu başkanı’dır. lisansını abd'deki babson college'da finans ve ekonomi üzerine yapan tahincioğlu, kariyerine kent gıda maddeleri sanayi ve ticaret aş'de başladı. 1994 yılında finansman müdür yardımcılığı, 1999 yılında da mali ve ticari işlerden sorumlu genel müdür yardımcılığı görevlerini üstlendi.

    özcan tahincioğlu, 2002 yılında cadbury schweppes overseas ltd’in kent gıda’da çoğunluk hisse almasıyla birlikte kent gıda yönetim kurulu üyeliği ve genel müdür vekilliği görevlerini devraldı. 2004-2013 tarihleri arasında ise kent gıda yönetim kurulu başkanlığı’nı yürüttü.

    2008 yılında kent gıda’nın cadbury schweppes overseas ltd’e satışının ardından yönetimini devraldığı tahincioğlu holding aş’de gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektörüne odaklanan özcan tahincioğlu, tahincioğlu gayrimenkul inşaat ve turizm aş ile nida inşaat ve turizm aş’nin yönetim kurulu başkanlığı görevlerini de yürütüyor.

    2005-2007 arasında ortak olduğu yatırım bankacılığı hizmetleri veren ünlü&co. yönetim kurulu üyeliği’ni sürdüren tahincioğlu, daha sonra ortaklıktan ayrılmasına rağmen ünlü alternative assets bünyesindeki girişim sermayesi fonu su private equity’nin 2006’dan beri yatırım komitesi üyeliği’ni devam ettirmektedir. ayrıca aktif bir bilgi teknolojisi fonları yatırımcısı olan özcan tahincioğlu, halen 212 capital partners’ın danışma kurulu başkanlığı’nı, cenk bayrakdar ile beraber kuruduğu revo capital fund ı bv’nin de kurucu başkanlığı’nı sürdürüyor.

    tahincioğlu, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında hem aktif şekilde görev alıyor hem de gönüllü olarak çalışıyor. 1996-1998 döneminde genç yöneticiler ve işadamları derneği (gyiad) yönetim kurulu üyeliği ve 2007-2012 arası türkiye ekonomik ve sosyal etüdler vakfı (tesev) yüksek danışma kurulu üyeliği yaptı. 2009’dan beri ise türkiye odalar ve borsalar birliği (tobb) bünyesindeki genç girişimciler üst kurulu (ggk) üyeliği’ni sürdürüyor. ayrıca 2012’den beri aktif rol aldığı gayrimenkul yatırım ortaklığı derneği (gyoder) yönetim kurulu üyeliği ve dış ekonomik ilişkiler kurulu (deik) bünyesindeki türk ingiliz iş konseyi (tiik) icra kurulu üyeliği iki dönemdir devam ediyor. 2013’ten bu yana da mardinliler eğitim ve dayanışma vakfı (marev) yönetmenler kurulu üyeliği’ni sürdürüyor. tahincioğlu’nun bunlar dışında çeşitli dernek, vakıf ve sivil toplum kuruluşlarında da üyeliği bulunuyor. bunların bazıları arasında türk sanayiciler ve işadamları derneği (tüsiad), türk amerikan işadamları derneği (taba), uluslararası yatırımcılar derneği (yased) ve young president’s organization (ypo) sayılabilir.

    girişimciliği ve girişimcileri destekleyen faaliyetlerde de aktif rol oynayan tahincioğlu, 2009-2013 arası iki dönem yönetim kurulu başkanlığı’nı yürüttüğü endeavor türkiye’nin kurucu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapıyor.

    özcan tahincioğlu, evli ve 2 çocuk babasıdır.
  • bugun bir ınstagram adresinde çağla şıkel in sevgilisi olduğu söylenilen iş adami.iddialara göre beyazıt öztürk ten ayrılma nedeni bu adama yaptığı özel defile iken emre altuğ dan boşanma nedeni de bu ilişkinin tekrar başlaması imiş.
hesabın var mı? giriş yap