• sakaryanın ilk özel hastanelerinden biri. kalitesiz ve güvenilmezdir.
  • basur ameliyatına gitmeyiniz. ölürsünüz.

    (bkz: #27082183)
  • şu anda adapazarı serdivan'da hizmet vermeye devam eden özel hastanedir.
    her hastane gibi eksikleri vardır. kötü izlenimleri olmuştur.
    ancak gün itibariyle yükseliş dönemine girmiştir.
    bundan sonra her şey çok daha güzel olacak.

    umarım sağlığınız kötüye gitmez; ancak giderse adatıp tüm imkanlarıyla sizi bekliyor olacak.

    edit: amına koyayım böyle hastanenin.
  • akıllara giresun'daki özel ada hastanesi'ni getirmektedir.
  • az evvel kurtköy'de bulunan hastanesinin kantininde kan tahlili sonuçlarının çıkması için vakit geçirirken, yönetim tarafından 29 ekim cumhuriyet bayramını kutlama mesajıyla birlikte türk bayrağı hediye edildi herkese. dışarıya da dev atatürk ve türk bayrağı asılmış. valla duygulandım çok candan kutladı dağıtan kişiler. bi de bunların karşısında menzilcilerin emsey hastanesi var *
  • eşim hamile olduğu için bazı kontrollerini bu hastanede yaptırıyordum.sakaryada yerleşik bir düzenimiz olmadığından işimiz sakarya’ya düştüğünde kontrollerimizi buradaki doktorumuza yaptırıyorduk.en az 5-6 kere muayene olduğumuz bir hastane. iki gün önce eşimin ayaklarında yoğun şekilde varis oldu yer yer morarmalar derken gece 24.00 gibi acile giriş yaptık.acildeki doktor kan akışı olmadığı için beyinde pıhtı atma durumu olabilir en kötü senaryoyu düşünelim dedi ve kalp damar cerrahını aradı,kan sulandırıcı iğne verdiler pazartesiyede randevu aldık. pazartesi olana kadar stres ve korkudan uyuyamadım sonunda pazartesi oldu ve doktorun yanına gittik odasına girdik başka doktor vardı. asıl güveneceğimiz doktor nerede diye sorduk ameliyatta dediler tabi sonradan öğrendik ki konferans varmış oraya gitmiş. e biz neden özellikle o doktoru seçtik ? neyse mevcut doktor yardımcı oldu ultrason falan çektirdik bazı tetkikler istediler muayene dahil 600 tl civarı bir para çıktı cebimizde. sonuçları aldık doktorun odasına gitti bu sefer o doktor da yoktu !! nerede diye sorduk çıktı dediler. ya nasıl olur biz burda stresle ayrı uğraşıyor bi sürü para verdik o ayrı nasıl çıkar dedim?! doktora whatsapp’dan sonuçların fotoğrafını attı sekreter sonra telefonla tekrar aradı ona gerek yok buna gerek yok durumu gayet iyi gibi şeyler söyleyerek bizi postaladılar.
    ilk başlarda çok güvenerek gittiğim hastaneden bir daha kapısından geçmemek üzere ayrıldım.
  • koroner by pass ameliyatı için gitmistik. yakın, güvenilir ve hijyenik olması sebebiyle babam orayı secmisti. büyük bir kabusla baslayan sürecimiz, doktorların "biz altından kalkamayacagımız hic kimseyi ameliyat etmeyiz, ama tabi ki riskleri var." sözüyle biraz olsun normallesmisti.

    ameliyat günü geldi, babam cok tedirgin ama güveniyoruz hastaneye cunku gerçekten ilgililer ve her sorumuza cevap alıyoruz. ameliyat oldu, çıktı. cok güzel haberler geldi, kalbi normal performansına dönmüş, 6 damar degismis. durumu artık iyiymiş. yogun bakımda erken ayıldı hatta, 2 gün sonra odaya çıktı. egzersizlerine başladı. diger hastalardan daha cabuk yurumeye başladı falan. ama çıkmak icin acele etmiyoruz tabi. kalabildigi kadar kalsın, güc toplasın istiyoruz. değerleri normal gidiyor, sesi psikolojisi iyi görünüyor. seviniyoruz atlattık sanıyoruz. 7 temmuz salı günü erkenden haber geliyor, taburcu oluyormus babam. gittik sorduk hemen mi? iyi mi? evde sıkıntı çıkar mı? hayır dediler, babanız iyi. ilaclarını vericez, evde devam edecek. tedirginiz. sekeri normal seyrinde degil cunku, sorun degil ilaçla hallolur dediler. korse takmayın, sıcaklarda tavsiye etmiyoruz dediler, varis corabı da giydirmeyin zor olur acık yaraları var, biz yeterince kan sulandırıcı veriyoruz dediler. bir sorun olursa, gelin bakarız dediler. tamam dedik, hekim değiliz sonucta ne derseler o. onlardan iyi bilemeyiz. çıktık musmutlu evimize gittik, babam rahat bir nefes aldı sohbet ediyor bizimle.yeri her seyi hazır . gözünün icine bakıyoruz. oh diyoruz atlattık, sükür diyoruz evde babam.
    11.30 da evdeydik, saat 4.30 gibi babamla salonda oturuyoruz. evdekiler odalara, bahceye dagılmıs. sadece ben varım yanında. top egzersizlerini yapıyor karsımda, 3. topu da oynattım gördün mü dedi. görmedim baba dedim . bi daha yapim mi dedi. yapma baba, ben bakınca yapamazsın zaten dedim sakayla karısık.

    basım dönüyor zaten dedi.

    ve gitti.

    nefesi kesildi, kalbi durdu, rengi degisti.
    bi anda gitti.
    sunni teneffüs yapmaya calıstım, ambulans cagırdım .
    hastanenin aciline götürdüler. bakamadım gerisine.

    öldü.

    taş gibiydi babam, öyle demişlerdi.

    ölüm raporu bugun cıktı.
    4 madde var birbirine bağlı.
    kardiyak arrest
    akut iskemik kalp hastalıkları
    bi tane daha ve

    son madde de 15 yıldır hipertansiyonu olduğu yazıyor.

    ilk üç tamam diyelim. 4 nerden cıktı, 15 yıl nereden cıktı. benim babamda tansiyon yok.hic tansiyon ilacı kullanmadı, tansiyon için hastaneye gitmedi, tansiyon tedavisi görmedi. o berbat sürecte bile her seyi cıktı belki babamın ama tansiyonu yoktu. hep normal seyretti. hatta "her şey var tansiyon nasıl yok bende." der gülerdi.

    biz simdi ne yasadık?
    özür dilerim dümdüz yazdım her seyi ama su an beynimin icinde kalbimin icinde, hatta evimin icinde yangın var.
    taş gibi dedikleri adam eve geldikten 5 saat sonra nasıl öldü?
    ben vadeye inanan biriyim, babam icin bicilmis süre tabi ki bu kadardı bunu kabullenmeye calısabilirim. ama ölümün sekli üzerinde bir yaptırımımız olabilir, olmalı. kendimizi en güvende hissettiğimiz anda gelmemeliydi.
    ciddi bir travmanin icinde yolumu kaybetmis durumdayım. hastaneye gelecek, konuşacak gücü bulamıyorum kendimde. sadece acı cekebiliyorum.
  • sakarya'nın en kötü hastanesi olabilir. eğitim ve araştırmanın yanında esamesi okunmaz bunun. kaliteli izlenimi sadece prdan ibaret. tanrı düşürmesin.
  • sakarya ilinin bütün özel hastaneleri gibi kendisi de rezalet bir hastanedir.
  • saç ve diş ile ilgili pendik'deki hastanesine gidelibilir.
hesabın var mı? giriş yap