• izmir"in, ayrancılar beldesinde faliyet gösteren hastane.
    medifema

    haşiye: 2014 yılı nisan ayı itibariyle belde değil mahalle olmuştur. @welcometocalifornia ya ilçe olmayıp belde olduğunun hatırlatması için teşekkürler.
  • izmir'in ayrancılar ilçesinde bulunan özelimsi hastane. doktorlarına ve fiyat politikalarına karşı bir sözüm yok ama çalışanlar tam devlet memuru gibiler. yahu özel hastaneye niye geldim ben ? sıra beklememek, düzgün muamele görmek v.s için. hasta kayıt kısmı tam skandal buranın. bir adet sarı saçlı erkek sesli abla, bir adet hafif toplu orta yaşlarda bir abla gördüm her gittiğinde ikiside kendi hallerinde hasta mı gelmiş, dünya mı yanmış koyver gitsin modundalar. o güzel yüzlü ama erkek sesli sarışın arkadaştan istirhamım sırada hasta varken yanına gelen arkadaşının işini öne alıp hastayı bekletme. profesyonel değildir özetle bu hastane ve çalışanları sevgili sözlük. fiyatları çok pahalı değil. çok paranız varsa gelmeniz gereken yer burası kesinlikle değil.

    edit: düşündümde az paranız varsa da gitmeyin lan buraya. ne işiniz var,gidin devlet hastanesinde de sıra bekliyorsunuz nasılsa. orda da kimse sizle ilgilenmiyor burda da .
  • medifema hastanesine özgü değildir belki her hastane öyledir bilmiyorum ama şimdi aradım renkli dopler boyun şah damarı ölçümü için fiyat vermedi önceden fiyat veremiyoruz doktor randevusu alın çekilmeden önce kasaya gideceksiniz anca öderken görebilirsiniz dediler.internete göre de 150 ila 1500 lira arasında çeken yere göre değişir diyor.velhasıl gitmeyeceğim ki fiyat pahalı gelirse en azından 65 tl doktor muayene param yanmasın. kim önceden fiyat verirse oraya gideceğim
  • hayatımda gördüğüm en dandik özel hastane.

    göz için gittim, almak istediğim şey belliydi. almam gereken ilaçları da doktora kendim söyledim nitekim. bana yaptırdıkları dandik ötesi tüm aptal testlerin para koparmak olduğunu anlamayacak kadar konunun dışında olsaydım büyük ihtimalle endoskopiye, rektal muayeneye kadar gidiyordu iş.

    sonunda ne oldu? istediğim ilacı yazmamış doktor bozuntusu. sinirle çekip gittiğimden dönemedim de. başka hastaneden, başka doktordan randevu almak zorunda kaldım. lanet olsun sizin gibi hastaneye, doktorlarınızı süpürge satmaya çalışan mağaza görevlisine çevirmişsiniz.
  • diğer gündelik servislerini bilmiyorum ama bugüne kadar türkiye dahilinde gördüğüm yoğun bakım servisleri arasında gerçekten en iyilerinden birine sahip hastane. temel disiplin kurallarına çok iyi uyuyorlar. yoğun bakım hemşirelerinin sayısı, tavırları, doktorların ilgisi, ekipman ve çalışma koşulları oldukça iyi. istanbuldaki alman veya amerikan düzeyinde bakım gerçekleştiriyorlar. doktorlar her gün gidişat ile ilgili detaylı bilgi veriyor. içeri girdiğinizde hastanızın gerçekten bakıldığından emin oluyorsunuz.

    edit: ağustos ayında burada geçen 20 gün yoğun bakım 5 gün yatışın ardından 78 yaşındaki babamı taburcu eden başarılı bir yoğun bakıma sahip hastane. üzerinden geçen 1 ayın sonunda tamamen iyileşti. burada yapılan bakım olmasa kendisini kaybetmiş olabilirdik. evimize çok uzak olduğu için daha yakın olan medicalpark hastahanesindeki doktorların kontrolünde uzun vadeli destekleyici tedaviye devam ediyoruz. gören bütün doktorlar geldiği noktayı şaşkınlıkla karşılıyor. nazardeğmesin. burada tahtaya vuruyorum.
  • an itibariyle içinde bulunduğum hastane. sanki tüm izmir şu an burada. o kadar kalabalık.

    görevliler işlerini çabuk yapmaya çalışıyor lakin yetişemiyorlar. insanlarımızında sabırsız olduğunu belirtmem gerek.

    iş için kan, ekg, akciğer röntgen, solunum ve işitme testiyle birlikte çalışmasına engel yoktur raporuna 95 lira para verdim. bu işten sorumlu şirin hanım ile doktor beyin yanına gidecez inşallah başı boşalır ise.

    edit: başhekime birileri imza bekleyenler için toplantısını bölebileceğini hatırlatsın. çünkü burası özel hastane. müşteri memnuniyeti önemli !
  • senelerdir kilo vermeye çalışan birisiydim. onlarca diyetisyene gittim ve hiçbiri çare olmadı. yeni başlayan diyetisyen ceren berksoy hocama gittim geçenlerde. cekincelerim vardi ama bir haftada 2.5 kilo verince inanilmaz sasirdim ve bu kadın gercekten bu işi biliyor. kesinlikle gidin kilo verdirtmek bu kadının işi.

    edit: altta reklam diyen arkadaşlar olmuş. o zaman şöyle düzeltiyorum; 2.6 kg yağ vermişim 0.8 kg da kas almışım.
  • (bkz: şimdi reklamlar)
    (bkz: medifema hastanesi giderken sağda dönerken solda)
    ödemdir o kilo olsa duramazsın.
  • devlet hastanelerindeki muayene süreleri buradan uzun. göz mühim, para vereyim ama doğru düzgün olsun diye gittim, para verdiğimle kaldım.
    göz muayenesini 15 saniyede yapıp bana gözlük veren hastane. abartmıyorum, doktor bu nasıl dedi iyi dedim, bu nasıl dedi bu da iyi dedim, tamam 1.25 güle güle dedi. sağ göz sol göz bile yapmadı neye uğradığımı şaşırdım, konuşmama bile müsaade etmedi. doktor görmeden önce başka bir yerde cihazlarla bakıyorlar tabii, fakat doktorun yanına gittiğimde ne derdimi anlatmama müsaade etti, ne de ne yaptığını anladım.
    muayene ederken her iki "bu nasıl" sorusuna da "iyi görüyorum" cevabını verdim, neye göre neyi seçti anlamadım. hangi numarayla nasıl gördüğümü hangisiyle iyi hissettiğimi anlamama müsaade etmediği gibi kendisinin de anladığını sanmıyorum. sağ gözümde iki değişik cam denedi ve her ikisine de iyi dediğim halde hem sağ hem sol için numaralı cam yazdı. verdiği gözlüğü aldım ve numarası bariz büyük, hiç iyi hissetmiyorum kullanırken. bu nedenle de kullanmıyorum, tekrar başka bir doktora gideceğim, bu şikayetimi internet sitelerine yazdım, muayene paramı geri istedim, oralı bile olmadılar, 15 saniye muayene süresinden hastane yönetimi de memnun demek ki.
  • karımın ve doğmamış çocuğumun katili
hesabın var mı? giriş yap