• yeni bir yazar. hoşgelmiş. * *
  • hisli ve içli bir insan. *
  • tiyatro sever.
  • benim hesabımı sattığım gibi abuk iddiada bulunan birinin aklından şüphe ederim, onunla aynı fikirde olmamam da normal. kafası çalışmıyor çünkü. ha, kalemi satmaktan bahsettiyse ama kendini ifade ettmekten acizse zat, para karşılığı yazmam için edilen bir teklif var mesaj kutumda ama reddimle karşılık bulmuştur.

    beraberinde, ben vefa bilirim. hiç görmediğim, uzuuun zaman mesajlaşmadığım, muhtemelen epey süre karşılaşmayacağım bir adamın, yaklaşık 2 sene 8 ay önce ben kafayı yemek üzereyken telefonun öbür ucundan sadece derdimi paylaşıp bilgece beni sakinleştirmesini unutmadım, unutmam. o krizim sırasında iyi ki vardı, iyi ki aklıma geldi. başka bir şey demiyorum.

    yukarıda götünden sallayıp aslından bu kadar uzağa fikir ortaya atan birine maruz kalınca tek düşündüğüm: demek böyle oluyormuş.
  • pelikancı mı yoksa ebabilci mi çözemediğim yazar. şimdilik tahminimi pelikandan yana kullanıyorum.
    t: kuş sever bir yazar.
  • kanatlı hayvanları da hiç sevmem, yine atış serbest tabii...

    atatürk fotoğrafını alet etmeye utanmayanlar da ayrı midemi bulandırır. o yüzden yüzümü buruşturarak tuşlara bastığım kayıtlara geçsin. mesela chp bursa'da da vardı böyle bir tip, tişörtlerin üzerine atatürk baskısı yapınca müşterileri cepte sanmıştı da avcunu yalamıştı. merak ediyorum, burada düşüyor mu böyle?

    asıl anlamadığım, köşeye sıkıştığından şeffaflaşmaya mecbur kalmış; belki ilk kez yardımların hakkını verecek birini, bunu yapmak zorunda bırakana 1 seferlik, hatta biraz da minnet duyarak susmamanızın sebebi ne? yoksa aslında zan altındakinin fedailerisiniz de ondan mı kılıçlarınızı çektiniz?

    fikrim de vicdanım da hür. ama siz müfterisiniz.
  • bir ekşi sözlük yazarı, bursalı.
hesabın var mı? giriş yap