• tekniği ve futbol zekası üst düzeyde olan genç futbolcu. ilerleyen yıllarda cristiano ronaldo mu yoksa yeni bir hasan şaş mı olacak bunu zaman göterecek.
  • turkiye'nin kesinlikle en teknik ve suratli oyuncularından,leblebi gibi adam geçiyor, henüz 20 yaşında,erkenden istanbul takımlarına gidip de kulübelerde çürümez umarım,gerçi melih gökçek yedirmez onu *

    2 yıl sonra gelen edit : fener'e gitti adam,sakatlık yüzünden daha yok piyasada bakalım.
  • galatasaray 2007-2008 transfer komitesinin en başarılı işlerinden biri. gönül isterdi ki hemen giysin sarı kırmızı parçalıyı.
  • almanya dogumlu trabzonluymus. lemi celik dayisi, sadi tekelioglu da enistesi olunca dogal olarak futbolcu olmak disinda bir secenegi kalmamis.tff nin tam saha dergisinde roportaji icin:http://www.tff.org.tr/….aspx?pageid=286&ftxtid=1486
  • bir fenerbahçeli olarak galatasaraya gitmesine üzüldüğüm fakat büyük takımda oynayıp kendini geliştirme fırsatı yakaladığı için sevindiğim topçu ne de olsa elimizde büyüdü biz keşfettik (bkz: football manager 2007)
  • galatasaray'in sezon basinda ankaraspordan aldigi ve 2007-2008 sezonu icin ankaraspor'a kiraladigi yetenekli futbolcu. youtube'daki videolarindan goruldugu kadariyla uzun zamandir turk futbolunda, arda turan ve diger bircok genc dahil, bu kadar bileklerine hakim ve futbol zekasini gelistirmis bir oyuncu gormemistim. cogunlukla avrupa futbolunda gorunen topu almadan ne yapacagina karar vermis olma tanimina da uyar gibi gozukmektedir. ancak bunlar youtube'dan izlenen kesitler uzerine oldugu icin genelleme yapmak ne kadar dogru olur bilemem, ancak umarim ki ozerin bu oyun tarzi sureklidir de galatasaray hem calim atabilen hem top tasiyan hem de topu oldurmeyen bir oyuncuya sahip olur.

    baska bir korkumsa ozer hurmaci'nin yeteneklerinin kalli'nin basit oynama sevdasina takilmasidir ki aman diyim...

    edit: yıllar sonra tekrar okuyunca ironik geldi..galatasaray yukarda adı geçen sezonda ödemesi gereken peşinatı ödemediği için bu transfer gerçekleşmemiştir. özer ise 2009-2010 sezonu öncesinde ankaraspor'dan fenerbahçe'ye transfer olarak üzmüştür, hem rakip forma altında göreceğimiz için hem de kalli yerine başka bir alman olan herr daum engeline takılıp kaldığı için. çocuğun bahtında bir kapalılık söz konusu, yazık.
  • süper ligde ilk maci müstakbel takimi galatasaray'a kar$iydi. mac sonrası yaptıgı acıklama muhte$emdi;

    ''cok acemice davrandım, gittim amele gibi hasan $a$'i dü$ürdüm ve sari kart gördüm''
  • topla oynamaktan zevk alan ama topa değil sahaya bakarak oynayan, sonuca etki etmese bile görselliğe etki etmesi açısından sahalarda görmek istediğimiz adamlardan.

    almanya altyapısı görmesinin de katkısıyla sanki türkiye'ye sığmayacak gibi.
  • türkiye liglerinde cok uzun zamandır böyle futbolcuları göremiyorduk.futbolcu kelimesini bütünüyle dolduran ender futbolculardan.gerek bileklerine hakimiyeti olsun gerekse oyuna hakimiyeti olsun üst düzeyde.galatasaray için gerçekten de nokta atışı bir transfer.
hesabın var mı? giriş yap