• başarılı bir iş kadını.

    verdiği röportajların birinde okumuştum. vatanım sensin daha 13. bölüme gelmeden 50 ülkeye satılmış.
  • doğan tv holding kurumsal strateji ve uluslararası satış grup başkanlığı görevini yürütmekte olan iş kadını. ayrıca, son yapılan atamayla mevcut görevine ilaveten yapımlardan sorumlu ceo yardımcılığı görevine getirildi.

    maraşlı, tüyid’in kurucu üyesi, profesyonel iş kadınları derneği (pwn) istanbul network’ü yönetim kurulu üyesi, türkiye kurumsal yönetim derneği, global board ready women network (gbwn) ve g20 genç küresel liderler alumni üyesidir.
  • emmy ödülleri jürisinde tek türk ceo olarak gurur vermiştir.

    kaynak
  • keşke giyinmeyi öğrensene diye düşündürten türkiye'nin sayılı kadın ceo'larından. gerçi türkiye'deki kadın ceo'ların çoğunluğu giyinmeyi bilmiyor, kazandıkları yüklü maaşlara bindikleri şöförlü e serisi arabalara rağmen hepsi bir şekilde zevksiz ama pahalı giyiniyorlar. evet elde mutlaka pahalı ve gösterişli bir çanta (ki bu talihsiz vaziyette louis vuitton oluyor), mutlaka birkaç karatlık pahalı ama sıkıcılıktan osurtacak deredece klasik mücevher (hele asalet katmak için inci kullanımı var ki onu geçiyorum), bazılarında sadece pahalı olduğu için alınmış bir saat ve mutlaka tarzsız bir saç modeli. o da ya kötü röfleli, ya varoş maşalı veya ciddiye alınsın diye brunette renkte düz fönlü. "power dressing yapacağım" diye büyük paralar verilen ama ne vücut yapısına ne de ruhuna uymayan o kıyafetleri, yanlış renk ve desen seçimlerini ise yazacak kelimem yok.

    ozge hanım ile özelden genele yayılıp sonra yine özele dönersek; televizyon sektöründe yani imajın fazlasıyla ağırlığı olan bir sektörde ceo olarak keşke dışarı verdiği imajın oluşturulması için moda profesyonellerinden yardım alsa. şu kıyafetler şu maşalı saçlar ve tabii yanlış makyaj ile konumunun etkisini daha da yayabilse, yansıtabilse.

    http://www.hurriyet.com.tr/…leri-bir-arada-40614967
    http://www.hurriyet.com.tr/…mmyde-bir-turk-40591590
    https://i.cnnturk.com/…59d2393f61361f1bcc781901.jpg
hesabın var mı? giriş yap