• 28 şubat mağdurlarından güzel bir sample sunan türbanlı bacılarımızdır. heykelin yıkılması için protesto yaparken "başörtüsüne uzanan eller kırılır" diye pankart açmışlar aslşkdaslş. heykelin yanından geçerken türbüşüne falan sürtmüşse demek ki.

    işte türbanı kadın özgürlüğü sayıp bu ortaçağ artıklarıyla el ele veren liberal femilis gerzekler görsün bunların gerçek yüzünü. heykele bile tahammülü olmayan bunun gibi tipler soyut değil gerçek kadın özgürlüğü mücadeleleri karşısında hikmetyar'dan farksız tavır alırlar.

    http://haber.sol.org.tr/…laksiz-zihniyetin-urunudur
  • o pankartlar niye öyle cetvelle yazılmış gibi? hepsi aynı kağıt aynı renk, tek 1 kişinin el yazısından (o da el yazısıysa yakından göremedim), 1 tek bana mı tuhaf geldi?
  • - heykelin orali olmamasi ile beni daha da mutlu eden olay.
  • heykele ucube demeseler iyiymis, sonra 10.000 liralik tazminat odemek zorunda kalmasinlar...
    (bkz: 3 mart 2015 erdoğan'ın tazminat cezası alması)
  • ahahhah gerizekalılar yıllardır esentepede duran ve gizli akpli recep gürkanın çarşıya getirdiği heykeli yeni zannedip saldırmışlar hoş daha önce de devirmişlerdi
  • demokratik haklarını kullanan kadınlardır. buna hiç kimse bir şey diyemez. ama pankartın birinde yazan "özgürlük açmaksa bedeni, hayvanlar sizden daha medeni" ile zeka seviyelerini de göstermişler bu arada. yavrucuğum emin olun sizinde tüm vücudunuz kürkle kaplı olsa kimse size de hallenmez. hallenmek isteyeni ise o üzerinizdeki kıyafetler engelleyemez zira bu tarz giyinen kadınları porno yıldızlarına tercih edecek milyonlarca abazan erkek var memlekette. bilinmezin gizemi görünenden daha çekici gelir çoğu zaman.
  • herhangi bir dine mensup olmanın bilinçli olarak özgürlüğünden vaz geçmek anlamına geldiğini unutmuş kadınlardır aynı zamanda. zira inançlı insanların da pek çok zaman gurur duyarak kabul ettiği üzere, bir dini kabul ettiğiniz zaman o dinin tanrısına "kul, köle" oluyorsunuz ve o dinin kuralları, o tanrının emirleri doğrultusunda hareket ediyorsunuz. her ne kadar kişi o dine inanmayı özgür iradesi ile seçmiş olsa da inanç sahibi bir insan özgür değildir, dolayısı ile kadın ya da erkek, özgür bir bireyi temsil eden bir heykel tabii ki herhangi bir dini sembol taşımamalıdır. o halde hanımlara soruyorum, ne bekliyordunuz ki?

    yanlış anlaşılmaması için daha açıkca belirteyim, özgürlüğü bu şekilde bir tanrıya teslim etmenin iyi ya da kötü bir şey olduğunu iddia etmiyorum. anlatmaya çalıştığım şey bambaşka.
  • evet bu tür heykellerle ve bu heykelleri protestolarla toplumda gerilim arzulayanların keyfi yerine gelmiştir artık. sevinsinler!
  • liberal solun ürünüdür.
hesabın var mı? giriş yap