• instagram fenomeni. içerik üretici. yaratıcı replik ustası.

    yaşar üniversitesi radyo, televizyon, sinema bölümü öğrencisi kendisi. burslu öğrencilerden. geleceğin yeteneklerinden bir tanesi. vine da başlayıp sonrasında instagram üzerinden videolarını paylaşmaya devam etti. sıklıkla çevresindeki insanlara veya fanlarına yardım eden, ne yaptığının farkında, ayakları yere basan biri.

    özellikle mercan atay, tarkan inci ve en yakın dostu oğuz fikret ayaşlı ile youtube videolarında boy gösteriyor. boy gösteriyor dediysem öyle çok uzun boylu da değil hani. kendisi de bu konuda sık sık kendine giydiriyor videolarında. 1 senede takipçilerini 30k'dan 270k'ya çıkartmayı başardı. büyük bir sena şener ve melek mosso hayranı.

    takipçileri ile ara ara buluşmalar ayarlıyor. izmirde ikamet ediyor, burada büyümüş ancak simavlıdır kendisi. sıkça da memleketine gidip kahvedeki emmilerle oturup yurdum insanıyla bağ kurmakta zorluk çekmez.

    boş zamanlarında anne babasına yardıma koşan, gerektiğinde arkadaşlarının çekimleri için saatlerini harcayan birisi. bizim için instagram çekilişimizde de bol bol yardımcı olmuştu, karşılık istedi mi? hayır.

    en son tüm instagram'da takipçileri cem yılmaz'ın sayfasına yorumlar yazmış, günlerce cem yılmazla özkan sağın'ın birlikte bir video çekmeleri için yorumlar yazmışlar ancak cem yılmazdan pek (veya tek) cevap alamamışlar. yine de milletin böyle seferber olması güzel. yani takip edenler hep arkasındalar bu gencin.

    bir de çektiği videolardaki replikleri takipçileri tarafından okullardaki öğrenciler tarafından bolca kullanıldığı için çok komik durumlar ortaya çıkabiliyor. öğrenciler bu replikleri okullarındaki tahtalara yazıp sürekli olarak fotoğraf paylaşıyorlar. bu replikleri instagramdan takip edebilirsiniz.

    instagram.com/ozkansagin/
  • azar reklamı ile zırt pırt karşımıza çıkan eleman.
  • (bkz: #73610671) bunu yazan arkadaş ya kendisi yada fena sapık. bi tc nosu kalmamış vermediği bilgi. burdan özkan'a sesleniyorum, kendine dikkat et.
  • hayatımda bu arkadaş kadar itici videolar çeken birisini görmedim. denk geldikçe izleyeyim diyorum ama her seferinde dayanamayıp kapatıyorum. komik değilsin özkan.
  • çok komik olmasa da en azından gülümsetebiliyor diye düşünüyordm annesi ile videoları falan samimi geliyordu ama en son(bkz: kolej rüyası) mı ne ultra saçma bi netflix dizisinde oynayacakmış kadro full tiktoker miktoker sanırım işte o zmn soğudum
    gördüğüm kadarıyla mini etekli asalak kızların, ders yerine uçkuru peşinde koşan öğrencilerin ve klişelerin old. saçmasapan bi diziye benziyor. tutar mı tutar bizim millet sever öyle şeyleri
  • şarkı çıkaran fenomenler kervanına katılmış olan influencer. akılda kalıcı bir melodi yok şarkıda ama sözler dile dolanıyor.

    ama özellikle klibi enteresan olmuş. her klipte yürüyen bir mona lisa’ya rastlamıyoruz**

    https://youtu.be/3kbpqrt2d-i
  • yüksek sesle feryat et.

    adamın tüm numarası bu. gülmek bir yana sinir bozuyor. milyon videodan birisi farklı olsun be kardeşim.
  • okuyosan eğer yayvan ağzını sikeyim.
  • başarılı bir çocuk. bir çok andaval fenomenin yanında çalışan kafası ile parlıyor. eksicilere bakma sen abicim iyi yoldasın.
hesabın var mı? giriş yap