• üst edit: sanırım başlık başa kalmış, dangalak bi yazarın teki doktoru hedef gösteren bir entry yazmıştı, sonra kaçmış tabii. olay şu; `(bkz: 82 yasindaki dedeye kelepce ve biber gazi)

    lan bu milletteki doktor düşmanlığı nedir anlamıyorum. oğlum tamam çok üzücü bir olay ama ne biliyorsun da konuşuyorsun? içeride sözlü de olsa bir şiddete maruz kaldıysa beyaz kod vermek doktorun hakkıdır o ne yapsın? ne bu doktor nefretiniz? siz böyle yaptıkça bütün doktorlar hastadan uzak uzmanlık seçiyor farkında değilsiniz 10 seneye ameliyat olacak cerrah bulamayacaksınız.

    edit: @whipple arkadaşımızın bana attığı mesajı noktasına dokunmadan aktarıyorum, ve harfi harfine katılıyorum.
    "doktorların kafasında kaldırım taşı kıranların, el kaldıranların ülkesinde bir doktorun tartışma esnasında yapması gerektiği gibi beyaz kod vermesini bile eleştirmek nasıl bir kafa yapısının ürünü hala çözemedim. hakaret de edilse, dövülse de susmasını bekliyorlar heralde."
  • ben birçok yaşlı hastanın doktor dövmeye kalktığını gördüm. doktorda poliste vazifesini yapmış.bolgeden uzaklaştırmış.demekki direniş var.
  • moderatörü göreve çağırıyorum. kişinin adı verilerek, hedef gösteren bi başlık açılıyor ve yarın bu kişi darp edilse, tehdit edilse sorumlusu kim olacak?
  • acilen kapatılması gereken başlıktır.

    polisi çağırdı diye kimse hedef gösterilemez. belki de sağlık ocağından, kişiyi cikaramadiklari ve fiziksel müdahale etmek istemedikleri için polisi çağırdılar.

    devletin kolluk kuvvetininden yardım istemek suç değildir. bilakis kendi başınıza birilerini kamusal alandan çıkarmaya çalışmanız suçtur.

    edit;

    bazı yazarlar hastanın yaşından, doktora nasıl bir zarar verebileceğinden bahsetmiş, @hapiyuttuk'un ricası ile bazı gazete haberlerini ekliyorum. kaldı ki doktor o iş yoğunluğunda problem çıkaran hasta ile uğraşmak zorunda değil, bu kolluk kuvvetinin işidir.

    https://www.aksam.com.tr/…icle-oldurdu/haber-666330

    https://m.sabah.com.tr/…oldurdugunu-hatirlamadi/amp

    https://m.haberler.com/…rle-basina-10858152-haberi/

    http://www.habergazetesi.com.tr/…daki-esini-oldurdu
  • bazı orospu çocuklarının görev başında polis çağırmak zorunda kalan bir doktoru hedef göstermeye çalışması sonucu açılan başlık. sağlık hizmeti sizin neyinize aq çomarları.
  • kadına karşı şiddet veya taciz olduysa ne yapması gerekiyordu ? 82 yaşındaki adama biber gazını sıkan bu kadın değil, yerde sürükleyen de sürükleten de yine bu kadın değil. kadın gelin beni rahatsız eden kişiyi alın işimi yapamıyorum demiş. gelen ekibin orantısız güç kullanımı olayı buraya getirmiş.
  • bu ve benzeri başlıkları açmaya devam edin. çok güzel doktorsuz kalacaksınız. kimse sizinle ilgilenmeyecek, kıvranarak öleceksiniz. meslekte kutsallık bırakmadınız. bu nasıl nefret anlamadım.
    bu başlık alenen şahsa yönelik nefret suçu ve hedef gösterme barındırmaktadır.

    edit: doktor hanım için amme hizmeti. suçun işlendiği entry: karalahana
  • pancar seven arkadaşım, sen gayet haklı sadece kendini korumaya çalışan bir kadını ne hakla ifşa edersin? ben de senin adını bulup ifşa etsem hoşuna gider mi? acil kapatılmalı bu başlık.

    not: @karalahana nickli arkadaş silmiş konuyla ilgili entrylerini, ama üzgünüm tatlım bu başlığı sen açtın.
  • görevini yapan doktor. polis çağırmak ne zamandan beri suç olmuş ? gidin şiddet uygulayan polisi linç edin.
  • kedisinden bağımsız şekilde gelişen talihsiz olaydan olumsuz olarak etkilenmemesini dilediğim doktorumuzdur.
hesabın var mı? giriş yap