• son sözünü duymuş olduğunuz kadındır..
  • fekat sende esegin onde gideniydin diye devamini getiren kadin olabilir. dikkatli olmak lazim ilk cumlenin hepicegini duyduk mu? diye kendimize 15 kere sormak lazim.
  • hata eden kadındır. ben bu ülkede özür dilemenin zayıflık olarak algılandığını gördüm bugüne dek.
  • kırılgan erkek sayısının artışına bağlı olarak hızla çoğalmakta olan kadın tipidir. bu kadınlar ilerleyen dönemlerde kapı açacak, hesap ödeyecek, erkeğine laf edene kafa da atabilecektir. zira zamane kızları bir acayip, zamane erkekleri de öyle. bulunduğum yerden öyle görülmektedir. bir önceki nesilden olup da şekil yapma gayretinden uzak, samimiyetle özür dileyebileni var mıdır? vardır. kendine güvenen, kendini eleştirmekten korkmayan, insanlara değer veren her insan özür de dileyebilir çünkü; bunun kadını erkeği olmaz.
  • yüzeysel yaklaşılırsa o kadar korkunç değil tablo; kadınların çoğudur. hatta erkeklere oranlarsak sanırım sayı 2-3 katı gibi bir şey olur. ama işte samimisini bulmak zordur. erkek özür diliyorsa muhtemelen samimidir. kadınların özürleri ise genelde stratejik olur. "kadın her şeyi affeder fakat asla unutmaz" gerçekliğinden kılavuz yapabilirsiniz buna.
  • "özür dileyen kadın yoktur, özür dileten erkek vardır" düşüncesini benimsemiş hanzoların arasında yaşayıp gitmekte olan sessiz sakin, kimi zaman bakımlı, kimi zaman salaş görünümlü, ne istediğini bilen, sabahları erken kalkan, kullandığı parfümün arkasında durabilen ve kişiliğinden asla taviz vermeyen kadındır. *
  • bazısı ne şekilde özür dileyeceğini bilmeden, tamamen götünden uydurduğu sanrılara kulak vererek özür'ü icra ettiğini sanırken, karşısındaki erkeği veya kadını 'aa ben ne hayvanmışım asıl ben özür dilerim mirim' kıvamına getirecek kadar cindir. bu aslında özür dileyebilen kadından çok adamı ipe götüren kadın modeline örnek oldu ama buyur burdan yak mirim..

    vaynasınııııııııı...
  • özür bekleyen tiple aynı düzlemde düşünüyordur.

    nasıl? şöyle: özür dilememek her zaman küstahlıktan, gururdan vs. olmuyor. özür dilenecek iş yaptığını düşünmeyen insan özür dilemez. kısacası bir insandan özür bekleniyorsa ama dilemiyorsa, büyük ihtimalle özür dilenecek bir şey yaptığının farkında değildir veyahut özür dilenecek bir şey yaptığını düşünmüyordur. bu kertede özür beklemek ve/veya suçlamak gereksiz olur. aynı düzlemde düşünmüyoruz diyip konuyu kapatmak lazım. bir daha da özür bekleyeceğin pozisyona sokmazsın kendini o insanla, olur biter.
  • en asil duygunun insani olmakla beraber henüz stoklarda mevcut değildir***
hesabın var mı? giriş yap