• yaklaşık yirmi yıl önce kurulmuş olan ve artık televizyon kanallarında da reklamları ve tanıtımları dönen inşaat firmasıdır.. *

    http://www.ozyurtlar.com/

    edit: imla
  • çılgın projeye dair şu yorumu yapmış kurum;

    http://konut.milliyet.com.tr/…ref=milliyet_anasayfa

    keynes öleli 65 yıl oldu. madem bu kadar keynesgenler, çukur kazdırıp doldurtsunlar, meselenin özü budur çünkü. böylece memleketin içine edilmemiş olur, en azından bu konuda.
  • evleniyoruz ama evlenemiyoruz, temalı bi' reklam yapmışlar, ben böyle antipatik oyuncular görmedim arkadaş. thor'un çekicini indiriyordum az kalsın televizyona ama kıyamadım. evet.
  • doğuş grubu televizyonlarına iğrenç reklamlar verme yarışında bayrağı brc'den devralan firma. tahminimce bir ay falan taşıyıp sonra bir başkasına devrederler. genelde öyle oluyor.
  • tv'de dönen saçma reklamında erkek oyuncunun, hakem sana kafam girsin hareketi yaptığı inşaat firması.
  • ev almak istesem ve bu firmanın da fiyatları benim için çok uygun olsa malum reklamları nedeniyle bu firmayı tercih etmem. nasıl sırf o gıcık adam yüzünden 11833'ü tercih etmiyorsam aynı sebeplerden dolayı bu firmayı da tercih etmem.

    reklamın da bi güzelliği bi estetiği olur be arkadaş!
  • duygusal zekaya sahip eleman bulsa da satış yaklaşımları düşünüldüğünde faydalanamayacak firma. gelen sms üzerine bilgi almak için verilen numarayı aradığımda cevap veren elemanları tarafından sms'de gönderilen 1+0 ve 1+1 fiyatları üzerine metrekare bilgisi ve 18 ayda teslim eklenip satış ofisine davet ediliyorsunuz. tam zamanlı çalışan ve hafta sonları nöbet tutan bir kişi olarak şartlarımı anlatmam bile ek bilgi almakta yetersiz kalıyor, bastırdığımda biraz daha bilgi geliyor ve yine davet. sonunda ısrarım üzerine açık bir bıkkınlıkla satış elemanlarının ulaşması için telefon alındı. belki aranırım. satış ofisine tabii ki gidilecek de, en azından şartları uyacaksa izin dileneyim.
  • bilgilendirmek için aldıkları telefon numaramı ben olayı çoktan unutmuşken arayan ama bir ay sonra arayan muhteşem firma. bir de samimiyiz, çaldırıp kapatıyoruz karşı taraf arasın diye. gözümde sıfır olan firmadır.
  • esenyurt'ta yaşanan ruhsat ve inşaatların durdurulması olaylarından alnının akıyla çıkmış firmadır.belediye'nin yaptığı baskıyla 8 blokluk ntowers projesinden 3 bloğu kendisi iptal edip inşaatı bitirmiş,tapu ve anahtarları teslim etmiştir.mağdur olan müşteriler için isteyene paralarını faiziyle ödemiş isteyene diğer projelerinden ev verilmiştir.9 milyon liralık zararı sineye çekmiş, takdirimizi kazanmıştır.
  • yanlış bilmiyorsam necmi kadıoğlu ortaklarındandır. bilmem bir şeyler anlatabiliyor mu?
hesabın var mı? giriş yap