• film güzel, şarkılar güzel, oyuncular harika.. bir kaç kere gözlerim dolsada tavana bakma ve başka şeyler düşünme suretiyle aşmış bulundum. akşam filmi izledikten sonra sabah ilk iş sountrack ini indirmek oldu ama filmdeki güzel sahnelerin eşliğinde müzikler daha etkileyiciydi. sanırım gerry beni de terk etti alamadım filmin duygusunu. artık eve gelenlere izlettirirken 50 kere izleyebileğim bir film daha bulmuş oldum mutluyum.

    not : holly nin annesi ne kadar şirret bir hatun gibi gelsede gözüme sonda lafı iyi koydu. hayatıma anlam katmadı ama güzel oldu. başarılı bir film.
  • izlendikten sonra akıllarda "git bir irlandayı gör yiğen" mesajı bırakan film
  • izle, sen çok duygulanırsın diyen pek zeki arkadaşımın tavsiyesi üzerine apar topar bulduğum, izlediğim film.
    ki romantik komedi diye oturdum başına.

    --- spoiler ---
    eğer birisini çok fazla seviyorsanız, mutlaka içinizde bir yerlerde onu kaybetme korkusu duyuyorsunuzdur.bununla yüzleşmek istiyorum diyenler için ideal olabilir belki.
    filmde holly'nin başına gelen durum her an hepimizin başına gelebilir ,o sebepten üzüyor.
    hem de ne üzüyor...ayrıca ne eğlendiriyor , ne de fazla akıcı(ya da üzülmekten çok fazla konsantre olamadım ben).geçmek bilmedi benim için iki saat , sona doğru da gerildim, yeniden başka birine aşık olmasını da istemedim kadının...

    neyse, çıkarılan sonuç:
    ne hayat standartınız, ne oturduğunuz evin boyutu , ne yetersiz gelen maaşlar...hiç biri dert değil, yeter ki sevdiğiniz yanınızda olsun.
    bir şekilde hallolur hepsi.

    ps:allah sevdiklerimize uzun uzun sağlıklı ömürler* versin.

    --- spoiler ---

    of sözlük, uyuyamıyorum.
  • işe gidiş yolculuklarında duygusal içeriği yoğun film izlememek gerektiğini anlamama sebep olmuş film, gözün doluyor bir garip oluyorsun doya doya veremiyorsun tepkileri,

    başrole hiç yakışmamış bir kadın oyuncu, başarılı yan roller, buna rağmen upuzun sıkıcı bir film, bazı sahneleri vurucuydu sadece,

    --- spoiler ---

    özellikle holly'nin gerry öldükten sonra gerry'nin telesekreter karşılama sesini uyumadan önce defalarca dinlemesiyle bi acayip olduk.

    --- spoiler ---
  • güzel ve eğlenceli bir soundtracke sahip, anlatmak istedigi konunun uzerine fazlaca gidilmiş olmasından dolayı bazen sıkan, duygusallıgı zaman zaman fazlaca abartılmış, insanda irlandaya gitme istegi uyandıran, hazır gitmişken de bir irlandalı erkek bulup mutlu mesut yaşama istegi uyandıran film.
    ayrıca filmde gerard butler'ın söylediği bir şarkı da mevcut. sesi de fena değilmiş.
  • konusunu okuduğumda, aha da hayalet(bkz:http://beyazperde.mynet.com/….asp?id=2418&kat=zaman) filminden daha iyisini buldum dediğim ki bu yüzdendir bir hevesle izlediğim, güzelim konunun senaryoya kurban edilmesiyle keyfimi kaçıran, telesekreter sahnesi hariç duygusal bir haz alamadığım film.
    (bkz: olmamış)
  • daha önce pekçok defa belirtildiği gibi öyle çok şahane falan olmayan bir film.ama boş bir vakitte kafa dağıtmak,biraz gülmek,biraz ağlamak için uygun.ayrıca içinde muhteşem irlanda manzaraları bulmak mümkün.
    son olarak jeffrey dean morganın yuzu suyu hurmetine izleyin,izletin.o nasıl bir gülümsemektir öyle.*
  • duygusallık , romantizm ve aşk hat safhada... fakat amerikan filmlerinde sorun olan sıkıcılık maalesef bunda da var. uzattıkça uzatmışlar muhabbeti...

    ---spoiler---

    özellikle gerry 'den gelen mektup sayısı abartılmış , onu yazana kadar onları yaşasaydın ya be adam hatunla.

    ---spoiler---
  • bana göre türü korku olan filmdir. izlediğim günden beri (ki düne tekabül etmektedir), bastırmış olduğum korkuları yeniden ortaya çıkarmıştır.

    --- spoiler ---
    hillary swankin canlandırdığı holly karakterinin her hareketi, verdiği her his o kadar doğru ve o kadar gerçekçi geliyorki insana, kişi o durumda olmanın nasıl bir duygu olucağını bütün vücudunda hissediyor. evet mektup olayı biraz abartılmış olabilir ama gidişatı o kadar güzel işlenmişki filmi izlerken kapıdan gerard butler girse gözlerim dolup ben sarılabilirdim o kadar yani.

    --- spoiler ---
  • efendim bu film migren tetikleyicisidir. bilhassa sulugözlü migrenli insancıkların izlememesi , ille izlemekte inat ediyorlarsa da birkaç ağrı kesici eşliğinde izlemeleri tavsiye edilir.

    ben , dünyanın en yüzeysel insanı modunda ; "lan filmde de jeffrey dean morgan'ın kıçı görünüyormuş" diyen bir arkadaşımın tavsiyesi sonucu indirip izledim bu filmi..ne türünden haberim vardı , ne de konusundan..ütü masasını bilgisayarın karşısına kurmuş , bir yandan jeffreyciğimin kıçını görür bir yandan da ütümü yaparım diyordum ki daha dakika bir gol bir başladım ağlamaya.. bir sepet çamaşır ve de ütüm şahittir ağzımın yüzümün yamuluşuna...bir insan iki saat aralıksız ağlar mı yahu , tamam kolay ağlayan bir insan olduğumu biliyorum ama kendi rekorlarımı aştığım bir deneyim oldu bu gerçekten.

    romantik filmlerden hoşlanmayan insanların beğenmemiş olması çok normal... ama bu türü seven insanların ve benim gibi,
    ne kadar sevilirse sevilsin hep bir şeyler eksikmiş ve kimse kendisini yeterince sevmiyormuş gibi hisseden sevgi arsızlarının bu filmi beğeneceklerine ve "elalem ne aşklar yaşıyor" diye iç geçireceklerine eminim..

    hem filmi beğenmezseniz acayip güzel manzaralı sahneler var , şa-ha-ne adamlar var.. e o da olmadı jeffrey dean morgan'ın kıçı var, birinden biri hoşunuza gider artık.
hesabın var mı? giriş yap