• iki uyuşturucu karteli lideri.

    birisi amerikanın kucağındayken diğeri amerikaya canı pahasına da olsa siktiri çekmiştir.

    birisi sırtını emperyallere sayarken diğeri sadece kokaine dayamıştır.

    birisi salt orospu çocuğudur diğeri "don pablo" lakaplı sevilen bir orospu çocuğudur.

    biri burnunu sildiği mendille gözünü siler diğeri herkes peşindeyken beyaz saray önünde fotoğraf çektirir.

    biri yakalanınca "benim annem de türktü hizmet etmeye hazırım" der diğeri "sikerler amerikayı bana yol verin ülkenin bütün borcunu kapatayim" der.

    biri ayrılıkçı ve bölücü azılı bir terörist iken diğeri ülkesine aşık anti-amerikancı azılı bir uyuşturucu baronudur.
  • birisi çulsuz, embesil, bebek katili ve maymundan gelmeyken, diğeri milyarder, zeki ve zamanında bölgesinde sevilen birisi olabilmiştir.
  • "iki uyuşturucu karteli lideri." cümlesinden sonra okuma gereksinimi duymadığım entry'i. birisi kolombiya'nın en güzel bayanları ile vakit geçirirken diğeri dağda eşek düzüyordu.
  • ne alakasiz baslik diyecem ama tamamen kurtleri asagilamak icin kasitli acilmis bir baslik. ınsan yaratici olmayinca boyle yaraticiliktan uzak benzetmeler yapmasi ilginc degil. simdi merak ettigim boyle bir okuzu nasil olmusta editor buraya kadar getirmis. bu insanlar buranin kalitesini dusuruyor. simdi ne apocuyum nede escobarci. ama su bi gercek apo koskaca turk ordusunu dansoz gibi oynatti ve oynatiyor. o adami yakaladiklari halde asabilecekken korkudan onun sanina idam cezasini kaldirdilar.simdi pablo escobar yabanci bir ulkeye karsi savasiyordu bu adam kendi ulkesindeki insanlar icin. bu basligi yazan irkci ibnenin soyunda kurt olsa yada icinde biraz insanlik olsa bu basligi acarmiydi sorarim. sayin eksi editorleri boyle serefsizleri irkciliktan burdan atinda dogru durust bir platform olsun.
  • abdullah öcalan'ın ne tarafa domalıyoruz diyeceği vs'dir.
  • ikisi de bebek katili, ikisi de orospu çocuğudur. kokainle gelen parayı dağıtarak kazanılan sevgiyi fazla büyütmeyin. öldürüldüğünde kimse escobar'ın arkasında değildi.
hesabın var mı? giriş yap