• türkiye'deki en uygun fiyatlı akaryakıt istasyonları zinciri. yerine göre 75 kuruşluk farklılık gösterebiliyor fiyatları.
  • yarın iş görüşmesi için gideceğiz. haydi hayırlısı. sonucu editlerim.

    edit: sanırım anlaşamayacağız.
  • her şubesinde aşırı parlak ve yanıp sönen ışıklı fiyat göstergesi kullanımıyla gece yolculuklarında küfrettiren firma.
  • sakarya'dan geçerken, bir şeyler atıştırmak için önünden geçmiştim, hazır park etmişken, benzini de buradan halledeyim istedim.

    benzin aldığım çocuk plakayı girmeden doldurdu, bende özellikle fişimi istedim, sonuçta vergiden düşüyoruz, fiş lazım oluyor. fiş makinası da arızalıymış, bir an sinirlendim "fiş nasıl veremezsin?" diye ama sonrasında tatlıya bağladık, arka tarafa davet ettiklerinde içimden "ulan bunlar herhalde beni dövecekler ki arkaya çağırıyorlar!?"* diye düşünürken, sağolsunlar beni bir güzel çay kahve eşiğinde ağırlayıp e-fatura sistemiyle akaryakıt olarak fatura oluşturdular, hayatımda ilk defa fatura nüshası olarak akaryakıt faturasını elime almış oldum, tüketicinin sorununu dolaylı yoldan da olsa çözdükleri için memnun kaldım diyebilirim.*

    buradaki anımız çetrefilli oldu ama hadi neyse, yolum düşerse arada bir çayınızı içmeye geleceğim.*
  • sakarya tarafında yakıt ışığı yandı aptallık edip shell shell diye ararken berceste'nin orda afalladim opet'e girmedim. nagivasyonda da shell yok şehir içine girip çıkmam gerek yorgunluk vs derken pasific petrolu gördum. korka korka girdim tabi kimse iplemedi dinlenme tesisi gibiydi, pompacı arkadaşa mazot alacagımı soyleyince şasırdı ağır adımlarla geldi. benden başka yakıt alanda yoktu. tırsa tırsa yakıt aldım yolda herhangi bir sıkıntı çıkmadı az birazda hızlı geldim ki yakıtta pislik vs varsa enjektörleri tıkamasın vs. sıkıntı olmadı bakalım ilerde editlerim.
hesabın var mı? giriş yap