• n11'den aldığım ürünümü teslim etmesi için bilmeden paket taxi'yi seçtim. gönderdikleri kurye çalıştığım binadaki güvenlikle durduk yere tartışmış hatta ileri giderek küfür falan etmiş. güvenlikteki kişide kanıt niteliğinde videosu var. kargoyu teslime gelen elemana bu durumu sorduğumda geçiştirici ve saçma sapan cevaplar verdi. açıkçası bir daha kullanır mıyım derseniz asla kullanmam. bu gibi oluşumların ayakta kalması işini iyi yapmaya bağlıdır.
  • "ölmek için yoğun çaba harcayan scooter sürücüsü" sayısını hayli arttırmıştır. anladığım o ki hızla büyüyor mevcut filo.

    motorcularına naçizane tavsiye; paketi hızla yetiştirmen önemli, anlıyorum ama, canın daha önemli! canını hiçe sayma! ölmek kurtuluş, peki ya sakat kalırsan?
  • pake taxi
  • dün aradığım ürünler için iki adet migros gezmek zorunda kaldım ve ilk kez gittiğim migrosun önünde paket taxi elemanları vardı, hatta migros elemanları birisine torbaları verdi ve kurye gitti. bugün de bizim buradan paket taxi kuryesinin geçtiğini görünce nedir diye bir bakayım dedim ama sistemi anlamadım. canlı chat kısımları var ama onlar da bana sistemi anlatamadı.

    anlaşmalı olduğu firmalardan / yerlerden normal sipariş verip sanırım sadece teslimat seçeneği olarak paket taxiyi seçebiliyoruz. bir nevi sadece kurye. mesela mado anlaşmalı oldukları yerler arasında, peki ben madodan sipariş verince neden madonun kendi elemanı değil de paket taxi getirsin isteyeyim ki ? sonuçta siparişim en fazla 15 dakika daha geç gelir o kadar.
  • kurucusu raşit emir süer isimli ordu'lu hemşerimdir.
  • her internetten siparişimde garip garip firmalarla karşılaşmaktan bıktım. siparişi verene kadar kargo firmasını da göstermez olmuş bir çok site.

    en son hepsiexpress in ilk müşterilerinden biri olmuştum ve haftalarca siparişi beklemiştim. bir daha sipariş vermedim hepsiexpress ile.

    şimdi bir sipariş verdim baktım paket taxi. nereye nasıl hizmet ettikleriyle ilgili bilgi yok bir şey yok. umarım istanbul'dan izmir'e iki gün içinde getirmeyi başarır kargomu.

    edit: 24-36 saat arasında geldi.
  • zaman içerisinde daha çok yayılacak bir uygulama.

    arkaplanda çok iyi bir adamla ilerliyor. raşit emir suer'den bahsediyorum.
    linkedın'e ne zaman baksam bu adamın iş arayanlara yazdığı yorumlara denk geliyorum.

    ne olursa olsun; iş arayanlara kendi işletmesinde pozisyon veren, işe alım için özen gösteren, anında insan kaynaklarına refere eden bir adam var bu işletmenin arkasında.
  • (bkz: migros hemen)
  • migros hemen'den verdiğiniz siparişleri bisikletli kurye ile gönderen şirket. bisikletli kurye diyince de aklınıza öyle üç tekerlekli, arkası sepetli bisikletler gelmesin. dünyalar uyduruğu çift tekerlekli bir bisiklet, kuryenin sırtında bir çantaya yüklenmiş ürünler. kuryenin bu sıcakta iki büklüm halini tasvir edecek kelimem yok.
    migros hemen tarzı hizmetlerden insanların çoğunlukla litrelik su gibi sıvı ürünler aldığını düşündüğümüzde, kuryelerin bu sıcakta nelerle cebelleştiğini hayal bile edemiyorum. resmen insanlık ayıbı.

    kendi adıma bir daha paket taxi ile çalıştığını gördüğüm hizmetleri asla kullanmayacağım, yakın çevreme de kullandırmayacağım.

    edit: motorla'da teslimat yapıldığına dair mesajlar geldi. siparişi getiren kurye arkadaş bisikleti yeni verdiklerini, yakın zamana kadar yaya teslimat yaptıklarını söyledi, buna da şükürmüş. hali perişandı.
hesabın var mı? giriş yap