• kurtuluş savaşında da türkiye'yi desteklemişlerdir. sonuna kadar hem de. pakistan'ı küçümsemeyin. tek ve gerçek türkiye dostlarından biridir.
  • az önce de trump aramış. abd ordusunu da tayyip'in emrine vermişler diyerek el arttırılabilecek "haber"dir. : )
  • pakistan ne alaka lan diyecem ama biraz araştırınca niye olmasın diyor insan.
    4.363 km yol var aramızda, araba ile 1 gün 23 saat sürüyor,uçak ile gelmeye kalksalar 4 saat 48 dakika, savaş uçağı sayısı bizden az ama çokta değil ,uçak sayısı 923,türkiyenin 1.007 .
    yaklaşık 200 milyon insan yaşıyor,savunma bütçesi 7 milyar dolar. bence olabilir gelsinler.
  • haber kaynağı diye facebook ekran görüntüleri gösterilmiş.

    (bkz: bugün de bilgilendik yarabbi şükür)

    t: yok lan tanım manım
  • pakistanı küçümsemeyin nükleer silah gücü olan bi ülke orası ayrı bi konuda destek konusu sıkıntılı bi durum..destek olucam diyip sırtımızdan vuran çoook oldu bizim
    bize destek olmak isteyen israile vursun amerikaya vursun almanyaya vursun
    ordumuzun ek asker gücüne şu anda ihtiyaç yok çok şükür
  • pakistan bundan sonra kendisine dikkat etsin. türkiye'ye en son full destek veren ülke libya'ydı. kıbrıs barış harekatından sonra batı'dan ambargo yediğimizde dünyada tek destek kaddafi'den geldi. ama sonunda ne oldu. bu soysuz akp ilk fırsatta kaddafi'yi batı'yla bir olup sattı. kaddafi'nin cesedini paramparça eden yamyam sürüsüne bu islamcı faşistler izmir'den isterseniz f-16 kaldıralım diye ağzının salyalarını akıtarak destek attı. bu yavşak islamcıların ipiyle kuyuya inilmez. yarın en yüksek meblağı verene satarlar. paki kardeşlerime tavsiyemdir.
  • 2000lerde turkler'in polisler tarafindan cevrilip rusvet vermeye zorlandigi ulkelerden birinde birgun ...

    pakistanli bir arkadas yuzunde bir siritis , gogsunu gere gere gelmesi sonucu sorulan

    gibritian : hayirdir ?.. cok mutlusun

    pakistanli arkadas : bugun beni polis cevirdi sen turk musun , 20x para istedi

    gibritian : bunun neresi guzel ?

    pakistanli arkadas: arkadas ya pasaporta bakinca paradan vazgecti yok dedim de turk'e benzetilmek gurur verici onun mutlulugunu yasiyorum...

    boyle de basimdan gecen bir hikaye vardir...
    pakistanli kardeslerimiz candir ...

    aklinca kucumseyen pakistan'i begenmeyenlere , bu ulkenin cimentosunda pakistaninda alin teri vardir haberiniz olsun ...

    kurtulus savasin'da ellerinde ne varsa gondermislerdir bize...

    var olasin pakistanli kardeslerimiz.
  • ortada doğrulanmış bir bilgi yokken bu durumun tartışılması çok garip. pakistan tarihimiz boyunca tabiiki bize hep destek olmuştur ama alakasız bir fotoğrafın altına kaynaksız bir şekilde girilen bir metinden ibaret facebook gönderisi üzerinden bu durumu tartışmamız manasız. hadi oradaki kullanıcılar bu prim amaçlı paylaşımlara itimat ediyor da siz yapmayın bari. her bilgiye böyle balıklama atlarsak bizden bi yol olmaz.
  • kıyamam laan, yazık amk. sayelerinde bu gece bir başka rahat uyuyacağım. ne diyim amk.

    yalnız, hacı babaları uyandırıyım, 30 yıl önce bütün dünya bize kıçını dönmüşken ambargoları yarıp gelen tek (rakamla 1 yani koca dünyada) ülke olan libya'yı kahpece arkadan vuran şahsiyetsiz, kişiliksiz ve yavşak bir ülkeyiz..

    bu dünyada bi amerika, bi arabistan bi de türkiye.. güvenmeyin hacı babam.. yazık ordularınıza değmez.. gidin arkasında duracak daha delikanlı bir ülke bulun kendinize.. yarın gelir fransa abd sizi de bombalarsa, karadan da bizimkileri yardırırken bulursunuz kendinizi, kahrolursunuz amk.

    edit: hee yukarda da yazmış bir entry benzer bişey.. aklın yolu bir ne diyim.
  • ne dedi ne dedi ? ona mahsuben ? yok ben söylerim çayı sen içeri geç içeri .
hesabın var mı? giriş yap