• harikulade ekşi mayalı ekmekler yapan dükkân. kinoalı ekmekleri filan da var. haftanın belli günleri yaptıkları özel pizzaları ise parmak ısırtan cinsten! muhakkak tatmanız lazım. pasta ve tatlıları da şahane.

    (bkz: parasına kesinlikle değen şeyler)
  • yiyip yiyebileceğin en güzel pizzaları yapan yer. öyle ki, kenarları bırakmayacağından adım kadar eminim.

    ama, asıl, bodrum’daki en güzel ekşi mayalı ekmekleri yaparlar. zeytin, biberiye ve limon kabuklu olan bir numaram; iki 3 tohumlu (çiya, keten, haşhaş) diye sayarım. sıfır glutene gidiyorsan, kinoa unundan yaptıkları ekmek de efsanedir.

    ayrıca hem görünüş, hem lezzet olarak efsane pastalar yaparlar. tabii pasta kısmı kişiye özel sipariş. yine de bazı günler dehşet tiramisu ya da cheesecake’e de denk gelebilirsin.

    yani, bence bodrum’a geldiysen ya da zaten buradaysan, pakize’ye gitmek durumundasın! anlatılacak bir şey değil...
  • çok ekmek ya da hamur işi tüketmeyen bir insan olarak, kafam kadar zeytinli ekmeğinin yarısını, koca bir tabak zeytinyağına bana bana 10 dakikada gömmüşlüğüm var. pizzaları hamurlarından dolayı zaten oldukça hafif oluyor ama bir etçil olarak benim favorim "sucuklu pakize". kapitalist piyasaya inat işlerini tertemiz ve hakkıyla yapan bu iki genç insanı da ayrıca kutluyorum...

    ayrıca (bkz: support your local)
hesabın var mı? giriş yap