• hayata dair iç burkan detaylar başlığına (#62147349) girdiği uydurmasyon entry ile debe'de 19. olmuş. düzmece entry ile debe kasmasına da "yahu buradan sevdiceğime seslenecektim" şeklinde olumlanabilir bir yalan giren senarist zat, kıçından entry uydurma bahsinde life is drunk'a, tanriya allah diyen cocuk'a, de nada'ya açıkça rakip olmuştur, duyurulur. ;-) bu uğurda kendisine başarılar diliyor, yanaklarından öpüyorum.

    * * * * *

    işte o entry;

    - ben 6 yaşındayken ailevi durumlardan dolayı ankara yenimahallede bulunan 50.yıl çocuk esirgeme kurumuna verilmiştim. alışmakta başta çok zorluk çektim ama hocalarımız çok iyiydi. yanaklarım tombul olduğundan sürekli makas alıyorlardı benden. orada geçirdiğim 11 senede bir çok anım oldu ama yavuz abiyle olan anımı hayatım boyunca asla unutamayacağım ;

    17 yaşındayken üniversite sınav sonucuna bakmak için arkadaşlarımla dersanede bekliyorduk. sonuçlar açıklandı itü makine mühendisliğimi kazandığımı öğrendim. o kadar çok sevinmiştim ki yurda dönesim gelmedi. akşama kadar gezdik dolaştık. dost kitabevinde makine ile ilgili kitaplara baktım. içtik sarhoş olduk. herşey o kadar güzeldi ki oturduk karanfil sokakta bir ağacın altına yurttan arkadaşımla nereden nereye geldik diye sohbet ediyorduk. o da isparta süleyman demirel üniversitesi inşaat mühendisliğini kazanmıştı. nereden burs alabiliriz diye konuşurken yanımıza birkaç tinerci geldi. para istediler. o zamanlarda tinercilerin insanları bıçakladığına dair sürekli haber yapılıyordu. biz de korktuk cebimizdeki bütün parayı verdik. derken yavuz abiyi gördüm. aynı yurtta büyüdüğüm ilkokuldayken benim derslerime yardım eden uzun zaman önce de yurttan kaçan yavuz abi bizim paramızı alan tinercilerin arasındaydı. yavuz abi dedim. cevap vermedi. abi dedim benim ali. yurttan derslerime yardım ediyordun. şimdi itü yü kazandım. istanbul’a gidiyorum dedim. yemin ediyorum öyle bir ağlamaya başladı ki. ben de ağladım . neden buradasın dedim. yine bir şey demedi. aferim lan dedi tinerden değişmiş sesiyle. sarıldı. sırtıma vurdu. sonra da koşarak uzaklaştı.

    yavuz abi şimdi ne yapıyor bilmiyorum ama bir tinercinin sayesinde itü’yü kazandığımı herkesin bilmesini istiyorum. her dersten sonra dediğim gibi sağolasın yavuz abi.

    edit: ben bu yazıyı debeye girmek amacıyla nikimden de anlaşılacağı üzere uydurmuştum. asıl amacım da yeni tanıştığım ve ekşi sözlük ün sıkı takipçisi olduğunu öğrendiğim bir kıza aşık olduğumu söylemekti. yoğun istihbarat çalışması sonucunda bu gece kızın telefon numarası elime geçti. whatsapp resmine baktığımda gördüm ki sevgilisiyle öpüşüyor. sonuç olarak yavuz abiye daha fazla üzülmeyin. mesaj kutum patladı amk. bana üzülmeye devam edebilirsiniz :p
  • inşallah girdiği şu enrty (bkz: #63440110) uydurma değildir dediğim yazar. ben doğuda yaptım askerliğimi. burayı okuyan benim gibi kardeşlerim var. insanları üzmenin alemi yok.
  • nikaltina yazmak hic adetim olmasa da, 9 yazdigi acildeki manitali entrysini bi kac kere okudum acaba editlenmis mi diye.. koyduklari resimdeki incecik kizi cok vegendim ve o kiza olan yavsakca olmaya hayranligini ve hatta askini da..
    umarim mutlu olur.. normalde sikinde degildir baska insanlar ama bu ikisini sevdim niyeyse
hesabın var mı? giriş yap